Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial

Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotell.

Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges hotellfrokost 12 ganger – senest kåret i 2018, og enn så lenge fylkesvinner 2019 i Sør-Trøndelag. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilby flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.
Prøv Restaurant Nidelvens moderne meny som er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og basert på de beste lokale råvarer. I Broen Bar kan du lene deg tilbake og nyte den flotte utsikten over Nidelven, noe godt å drikke samt ferske smørbrød og andre småretter.

Vi har 18 møterom med kapasitet på opptil 650 personer. Vi kan arrangere alt fra små møter til konferanser, selskap og banketter, etter dine behov. Etter en lang møtedag kan du koble av og holde deg i form i vårt treningsrom. Du kan også låne sykler i resepsjonen for å få frisk luft og utforske nærområdet i eget tempo. 
Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode hoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna.

Utfyllende informasjon vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.