|
Thore Sande |
Thore har hele 45 års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sheraton Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører.
|
|
Karin Våland Sandvold Chancelier National Telefon +47 957 68 320 karin.vs@lyse.net |
Etter å ha arbeidet innen HR og organisasjon i Norge og internasjonalt, bl.a som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Equinor, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer, ikke minst hva angår mat og vin. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili! |
|
Paal Bye Johansen |
Paal er utdannet Handelsøkonom men har jobbet med interiør og salg av tepper i familiebedriften siden endt utdanning. Driver nå Teppesenteret Unik as etter at senior ble pensjonist. Jobber mest mot privatmarkedet i Sandefjord og Oslo som interiørkonsulent men jobber også i enkelt tilfeller mot hotel og restaurant. Sidegeskjeft som festarrangør/eventfikser. Gift og har 3 voksne barn. |
|
Tarje Hellebust
|
Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt Jorden som vinkelner ombord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det er essensen av eksistensen! |
|
Toril Flåskjer Chargé de Missions Telefon +47 913 98 337 toril.flaskjer@grand.no |
Toril er utdannet ved Norsk Hotellhøyskole. På 90 tallet arbeidet hun 7 år i kjedeledelsen til Inter Nor Hotels som Organisasjons- og prosjektdirektør og Franchisedirektør. |
|
Tom Rognes |
Tom er utdannet i Forsvaret og har totalt 37 års fartstid som yrkesoffiser. Tjeneste i både inn- og utland. Mesteparten av tiden innen Hærens samband, med ansvar for ulike kommunikasjons- og informasjonssystemer. Nå pensjonert fra Forsvaret, men jobber deltid som bussjåfør i Trondheim Styremedlem i NATO Joint Warfare Center sin vinklubb i Stavanger 2005-2010 Er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin og ikke minst beundringen av alle de flotte dedikerte menneskene som lager fantastiske opplevelser. Elsker å dele disse opplevelsene med andre rundt et bord. Er ivrig storviltjeger og har en stor forkjærlighet for kortreist og "ekte" mat. Her er Chaîne des Rôtisseurs en utmerket arena. |
|
Rolf E. Wenstad |
Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016. |