HOVEDSTYRE

 

Thore Sande
Bailli Délégué, 
tlf: 90 91 86 06 
thore@chaine.no

Thore har hele 45  års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sheraton Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører.

 

 

Arne Trengereid
Chancelier National
tlf: 901 76 000
arne.trengereid1@gmail.com
Arne Trengereid har mange år bak seg som hotelldirektør for flere hotelerl innen Radisson Blu, blant annet i Tromsø og ved Atlantic og Royal i Stavanger. Han startet sin karriere ved Caledonien i Kristiansand hvoretter han gjennomførte management program ved Savoy London og Kempinski Berlin. Arne er kanskje mest kjent fra sin tid som president i NHO Reiseliv, hurtigrutedirektør i Troms Fylkes Dampskipsselskap og senere adm.dir. for NordNorsk Reiseliv AS som har vært sentral i utviklingen av Nordlysturismen til Nord-Norge.

 

 

Rolf M. Brænd
Argentier National /
Bailli Délégué Honoraire
tlf: 90 96 75 73
rm.braend@gmail.com

Rolf er økonom med bred erfaring fra hotell- og restaurantnæringen. Han var Viseadministrerende Direktør ved Grand Hotel Oslo og har vært partner i rådgivningselskapet for reiselivet Horwath HTL. Han har over to tiårs fartstid i Chaine des Rotisseurs. Han har vært leder av Chaine i Norge, Bailli Délégué, og fortsetter nå som økonomi- og IKT-ansvarlig, Argentier National. Guttedrømmen var å bli kokk, og med unntak av "Mors kjøttkaker" står kamskjell, rype og selvplukkede multer fra Rendalen på favorittmatlista

 

 

 

Tarje Hellebust
Conseiller Culinaire National
tlf: 22 05 80 00
tarje.hellebust@radissonhotels.com

 

 

Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt Jorden som vinkelner ombord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det er essensen av eksistensen!

 

 

Erling Riisnæs
Chargé de Presse National
tlf.: 91 32 37 11
erling@imi.no
Erling har drevet egen mediebedrift siden 1971, og jobber med både bokprosjekter, tidsskrifter og internettbasert databaseteknologi. Chaine har god nytte av hans tekniske ferdigheter og iherdige innsats. Interessen for mat og vin har alltid ligget latent, men først i voksen alder startet han å dyrke interessen for fullt. Samværet med gode venner i Chaine anser Erling vel så viktig som selve mat- og drikkeopplevelsene.

 

 

 

Bjarte Gjerde
Chargé de Missions
tlf: 41 64 63 36
bjagjerd@online.no
Bjarte er en av Norges mest respekterte hotellveteraner med over 30-års ledererfaring ved store fullservicehoteller. Mest kjent er han for fotavtrykket han etterlot seg på Rica Nidelven Hotel gjennom 14 år. Her sto han i førersetet for å skape Norges beste frokostkonsept, og bidro i stor grad til å forme mange av dagens unge ledere i bransjen. Bjarte har nå det ærefulle oppdraget å gjøre Britannia Hotel til landets ledende kvalitetshotell. Hans uslåelige evne til å skape prestasjonskultur er noe Chaine des Rotisseurs nyter godt av.

 

Rolf E. Wenstad
Echanson National
Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs
tlf.: 417 80 739
rolf@selskaper.no

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016.
Steinar Hansi Giske
Chargé de Mission
ACCR-ambassadør
tlf.: 91 75 68 10
steinar@giske.com
Steinar har siden 1970 hatt shipping og logistikk som sin profesjon, og siden 1990 gjennom egne selskaper.
- Han var en av pionérene i håndtering av oversjøisk containere, fortrinnsvis til det Fjerne Østen og Japan fra Norge. Han startet med å reise til Japan og det Fjerne Østen allerede i 1981 og har fortsatt med årlige turer siden. Derfor har han gjennom mange år bygget sterke forretningsrelasjoner som han fremdeles tar personlig hånd om.
- Steinar er også en eiendomsinvestor. Han har gjennom sin interesse og engasjement for kulturarv og bygninger fra forskjellige tidsepoker, satt et sterkt fotavtrykk for å bevare og vedlikeholde flere eiendommer i hans hjemby Ålesund, i tillegg til andre prosjekter han har vært involvert i over hele landet.
- Han er også engasjert i flere selskaper og foreninger som styreformann
- Steinar har fungert som Bailli Regional ved Bailliage Nordvestlandet i en årrekke fordi han er genuint interessert i god mat, god vin og gode venner !