For spørsmål kan følgende kontaktes:
Åse Britt Storhaug von Rappe tlf. 90 77 11 57
Program for 2023 og førjulshilsen fra styret i Bailliage de Nordvestlandet
24. mars - 26. mars 2023
Weekend i Geiranger
Union Hotel
Vi har gleden av å invitere til til opplevelsesrike dager i Geiranger 24. - 26. mars 2023.
Opplev Union Hotel i all sin prakt.
Maître Hôtelier Monja Muren Mjelva og hennes team har satt sammen et spennende program for oss.
22. april 2023
World Chaîne Day
Det er mulig vi legger markeringen av dagen til vår weekend i Geiranger
3. mai 2023
Dîner Amical
Restaurant Bro
Bro er en sunnmørsk restaurant med fokus på lokale råvarer. De bruker det beste den norske kysten har å by på, og følger de nordiske sesongene. Deres kjøkken inspireres av de fantastiske råvarene som den vestlandske fauna og flora har å by på. Deres mål er å løfte smakene, historien, og få frem de de lokale tradisjonene i måltidet.
Invitasjon vil bli lagt ut så snart den er klar.
September
Høstweekend
Vår Vice-Chancelier Argentier og Vice-Conseiller Gastronomique arbeider med et opplegg for en spennende høstweekend primo september. Invitasjon blir lagt ut og sendt ut nå alt er klart.
20. september - 24. september 2023
Grand Chapitre OMGD
Izmir, Tyrkia
Årets mat- og vintur går til Izmir i Tyrkia. Fra 20. til 24.9.2023 arrangeres det 4. internasjonale Grand Chapitre i l’Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs. Vi er blitt forespeilet at programmet for Grand Chapitre vil bli lagt ut i januar 2023.
Her kan dere lese det internasjonale referatet og se bilder fra OMGD Grand Chapitre 2022.
Så snart vi får programmet vil vi legge ut og sende ut mer informasjon.
17. november 2023
Lutefiskaften
XL Diner
Invitasjon vil bli lagt ut så snart den er klar.