Bailliage de Rogaland inviterer til Grand Dîner

Chers Confrères,

Med de siste dagers utvikling i Covid-19-situasjonen ser vi oss dessverre nødt til å utsette vår planlagte Grand Dîner på Renaa fredag 20. november, noe vi beklager sterkt. Vi har hatt stor interesse rundt arrangementene våre i høst og så fram til at dette arrangementet også kunne la seg gjennomføre. Selv om vi er sikre på at smittevernet blir meget godt ivaretatt, har myndighetene de siste dagene innskjerpet regler og krav i forbindelse med covid-19 og henstiller oss alle til å være mest mulig hjemme og ha minst mulig sosial kontakt med andre for å få kontroll over smittesituasjonen. Flere av våre medlemmer har også uttrykt bekymring for å samles. Derfor velger vi nå utsette arrangementet. Vi har meddelt Renaa at vi utsetter til første mulige anledning, som i beste fall kan bli januar-februar 2021.

Alle som er påmeldt, og som allerede har betalt for arrangementet, vil få pengene refundert ved å sende kontonummer til Solveig Åsland, solveig.asland@gmail.com.

Styret arbeider med program for 2021, som sendes ut før jul.  Det er vanskelig å forutse hvordan situasjonen blir i første halvår spesielt, men vi arbeider med et fleksibelt opplegg slik at vi etter hvert kan møtes over bordets gleder med interessante og lærerike arrangementer.

Koronaen har gjort det vanskelig for oss å treffes til sosiale aktiviteter. Vi ønsker så langt som mulig å holde noe aktivitet i gang, og vil derfor arrangere en virtuell ost- og vinsmaking i januar, arrangert av Ostehuset. Styremedlem Tom Helge Sørensen, eier av Ostehusene, kjøkkensjef og sommelier leder oss gjennom smaking av 4 oster og 4 viner fredag 22. januar 2021. Sett av datoen, så kommer vi tilbake med invitasjon og praktisk informasjon etter hvert.

Har du innspill til program for 2021 eller andre kommentarer, tar vi svært gjerne imot disse på e-post til rogaland@chaine.no.

 

Med gastronomisk hilsen

Gisle Steffensen
Bailli Régional