Bailliage de Trøndelag inviterer til Grand Dîner

Endelig kan Maître Hôtelier Tone Hansen, Maître Rôtisseur Simon Skjærvik og Vice Echanson Torfinn Lerstad ønske velkommen til en åpningsmeny.
Det serveres en flott 7-retters meny, og Torfinn går selvfølgelig for STORE flasker også denne gangen!

Se invitasjon og påmelding her.

Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim har flott design og ligger ved siden av den vakre Nidelven. Det sentrale atriet er dekket av et glasstak og fyller plassen med fantastisk naturlig lys. I tillegg til den elegante innredningen har de moderne rommene og suitene fasiliteter som gratis Wi-Fi og minibar.

Pass på å besøke vår 73 Bar & Restaurant, som byr på en moderne nordisk à la carte-meny med retter laget av ferske og lokale råvarer. Velg fra vårt brede utvalg av vin og øl, eller la vinkelnerne våre veilede deg gjennom menyen og runde av den uformelle og stilfulle matopplevelsen med en herlig vinpakke. Hvis du velger et avslappende måltid i fred og ro på rommet, byr hotellbaren på en à la carte-meny for romservice.

Radisson Blu ligger midt i sentrum, ved siden av elven, og byr på vakker og praktisk overnatting for besøkende som ønsker å utforske denne vakre norske byen. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Gamle Bybro og Bakklandet ligger bare noen minutter unna til fots eller med sykkel.

www.radissonhotels.com