Baillaige de Rogaland inviterer til Brimse Gård
Blåtur til Brimse Gård. Frode Ljosdal fikk Chaînes Matkulturpris 2017. Nå inviterer han til en tur i åkeren med påfølgende mat og grill tilberedt av vårt medlem Ryfylkekokken Frode Selvåg.
Påmelding: Snarest mulig og senest 8. juni ved å fylle inn påmeldingsskjemaet i linken under.
KLIKK for påmelding her. Eventuelle allergier noteres i notisfeltet i påmeldingsskjemaet. Vi kan som før nevnt nå tilby betaling med bankkort, og oppfordrer dere til å bruke VISA eller Mastercard som betaling ved påmelding. For dere som ikke ønsker å betale med kort, velg ‘faktura’ og motta denne på epost og sms som før. Vi ber om at denne betales omgående for å bekrefte plass. Dersom dere har problemer med elektronisk påmelding eller betaling, vennligst ta kontakt med Karin, karin.vs@lyse.net eller 95768320.