Bailliage de Bergen inviterer til Grand Diner på Hotel Norge by Scandic
Torsdag 27. september gjennomfører Hotel Norge by Scandic sin offisielle Grand Opening. Mange av medlemmene har allerede benyttet anledningen til å besøke dette storslagne hotellet og noen av dere vil få anledning til å overvære åpningen. Som en oppfølger til dette arrangementet og for å slå fast at Hotel Norge by Scandic er en verdig arvtager til det opprinnelige Hotel Norge, stedet der Baillage de Bergen startet, har vi anmodet direktør Lise Solheim Haukedal om å få avholde Grand Diner i Restaurant Nova, fredag 28. september, dagen etter den offisielle åpningen. Det var ikke selvsagt at hotellet kunne etterkomme vår anmodning så tett opp til Grand Opening. Styret i Chaîne des Rôtisseurs er derfor spesielt glade for å kunne annonsere at Head Chef Advisor Ørjan Johannessen, Head Chef Tore Espenes, F&B District Manager Martinus Fjeldstad og deres dyktige team, har satt sammen en fantastisk meny for oss og inviterer til en aften i Restaurant Nova som vil gå inn i historien. Programmet denne kvelden omfatter høytidelig besøk fra Bailli Délégué Thore Sande og overrekkelse av den opprinnelige medlemsplaketten fra Chaîne des Rôtisseurs som tidligere prydet Hotel Norge.