Bailliage de Bergen inviterer til konkurranse
Fredag 11. og lørdag 12. mars – Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommeliers 2016 – Sandsli Videregående skole og Radisson Blu Hotel Norge
Vi gjentar suksessen fra 2015 og inviterer på ny til denne tradisjonsrike, landsomfattende konkurransen som er åpen for unge kokker og vininteresserte ansatt på medlemsbedrifter. Invitasjon er sendt ut til de ulike Bailliager og vi ser fram mot en spennende konkurranse som munner ut i at to kandidater skal representere Norge i de internasjonale finalene som går av stabelen i september, henholdsvis i Manchester og Istanbul. Arrangementet starter fredag kveld, med informasjonsmøte og Get Together. Lørdag formiddag avholdes de to konkurransene, begge på Sandsli VGS. Konkurransene er åpne for publikum og vil involvere smaksprøver. Lørdag kveld inviterer vi deltakere, ledsagere, dommere og øvrige medlemmer med venner til Grand Diner på Radisson Blu Hotel Norge. Hold derfor av denne helgen!