Bailliage de Trøndelag inviterer til Speilsalen Spesial
ONSDAG 21. FEBRUAR 2024
Britannia Hotel inviterer til en spesialaften i SPEILSALEN 21. februar kl 1900.
Britannias Michelinstjerne-restaurant byr på sin egen 13-retters meny med tilpasset drikke, og garanterer en festaften spesielt for Chaîne des Rôtisseurs medlemmer!
Maître Hôtelier Arild Sjødin, Head Executive Chef og Vice-Conseiller Culinaire Håkon Solbakk og og Sommelier Nikolai Haram Svorte inviterer,
og de frister med disse herlighetene:
FULL FORESTILLING
1. AKT
DEN SPEDE BEGYNNELSE:
egg - osietra - crème fraiche
sjøkreps - gresskar - nyr
brød - råreke - gjær
steinsopp - sjalottløk - pepper
2. AKT
EN NORSK FLØRT MED ASIA
fjellrøye - rødbete - norsk curry
SKOGENS GULL
chawanmushi - kantarell - belgerter
EN PILGRIMSFERD FRA SLENESET
kamskjell - tindved - shiitake
FRA DYPE FJORDER
skrei - løk - vin jaune
3. AKT
BRAATTAN GAARD
eple -kjernemelk - rips
DEN SISTE INNHØSTING
gresskar - tindved - nyr
PÅ BESØK HOS BESTEMOR
einebær - sitron - eple
bringebær - melkesjokolade - artisjokk
kirsebær - brunost - kardemomme
HER ER VINENE VI FÅR SERVERT:
NV Vendémiaire, Doyard, Champagne, Frankrike
2022 Goldtröpfchen Riesling Kabinett, Max Kilburg, Mosel, Tyskland
NV Brut Réserve, Bérêche & Fils, Champagne, Frankrike
2023 Sand Erf, Sakkie Mouton, Koekenaap, Sør-Afrika
2021 Cleary Ranch Pinot Noir, Ernest Vineyards, California, USA
2013 Bacharacher Wolfshöhle Riesling Spätlese, Ratzenberger, Mittelrhein, Tyskland
2020 Eiswein, Kracher, Burgenland, Østerrike
****
Påmelding gjør du her:
Andre gjester enn partner kan dessverre ikke meldes på disse arrangementene, da vi må prioritere våre medlemmer. Pris for arrangementet er 4500,- p.p, og dette er en spesialpris for Chaine des Rotisseurs.
Det er begrenset antall plasser, og hvis det er fullt kan du stå på venteliste i tilfelle avbestillinger.
Ta da kontakt med Hege på hege@chaine.no.
Avbestilling må gjøres senest to dager før for å unngå å må betale.
Antrekk: Dress med kjede.
VELKOMMEN!