Burgund aften på Attrå

     Kalkstein i Macon i Frankrike.

I samarbeid med Benjamin Trainer fra vinimportøren Fondberg og Bailliage de Vestfold har vi gleden av å invitere til et utsøkt femretters måltid hvor alle vinene kommer fra Burgund.

Etter fjorårets suksess har vi også i år latt Henrik Falkensten og Ola Kinserdal på restaurant Attrå i Larvik sette sammen en nøye avstemt meny for oss. 

Attrå sikter mot Michelins stjernehimmel, og Trainer har funnet frem attraktive viner fra ulike deler av det herlige Burgund-distriktet. Fjorårets arrangement på Attrå ble raskt fulltegnet, så ikke nøl med å melde deg på!

For de som ønsker å overnatte, bruk følgende link til Farris Bad eller send en epost til paal@chaine.no så ordner vi det. For de som ønsker å ta forspielet og nachspielet på Vy så stopper toget som går fra Oslo kl. 17.00 rett utenfor døren til Attrå.

Sted: Restaurant Attrå i Larvik.

Tid: Lørdag 5. april kl. 19.00.

Pris: 1998 for medlemmer, 2198 for gjester

Antrekk: Pent med kjede

Påmelding via følgende link Registrer