Diner Amical på Attrå

INVITASJON

DÎNER AMICAL PÅ ATTRÅ
FREDAG 19 april kl. 19:00

Det er med stor glede at Bailliage de Vestfold endelig kan invitere til Dîner Amical på restaurant Attrå i Larvik. Byen har seilt opp som en nytt gastronomisk kraftsentrum i Vestfold, og bak Attrå står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring. Henrik Falkensten har vært soussjef i Michelinrestauranten Speilsalen på Britannia, og han vant Norgesmesterskapet i konditorkunst i 2023. Henrik har utdannelse som kokk, konditor og sommelier. Nå legger han all sin energi og kreativitet i Attrå sammen med Ola Kinserdal. Ola har jobbet ved restaurant Frantzén i Stockholm som har tre stjerner i Michelinguiden, og han har vært kjøkkensjef ved Generasjonsbaren.

 

Deres målsetting er å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som forener global smak og folkelig sjarm. Menyen har et fransk bakteppe, men er inspirert av hele verden, spesielt Asia.

«Attrå beskriver en sterk lengsel eller begjær etter noe. Det kan være knyttet til både fysisk og emosjonelle ønsker, og kan gjelde alt fra fysiske ting til kjærlighet. Attrå er ofte en dyp, nesten lidenskapelig, form for ønske eller lengsel.»  

Kanskje vanker det en stjerne for Attrå i fremtiden?

Ola og Henrik har satt sammen en herlig 5 retters Dîner Amical-meny for oss med vinpakke.  Ønsker noen alkoholfritt alternativ så gi meg beskjed så skal vi finne korrekt pris.

Hvor: Restaurant Attrå, Storgata 41, Larvik

Når: Fredag 19. april kl. 1900

Pris medlem: 1.790,-

Pris gjest: 1.990,-

Antrekk: pent med kjede

Påmelding via følgende link Registrer