Diner Amical på Upper Dock Brasserie & Bar

Kirsti Sparboe har sunget, "en sommer er over.." og det betyr at den deilige sommeren i nord nå er forvandlet til gode minner.  Vi håper dere alle har hatt en fin sommer med alt som hører til  

Høstsesongen er i gang, og byens nyeste hotell, The Dock 69°39 by Scandic, har åpnet i Tromsø. Begge deler er god nok grunn til å samles for å se byen fra en ny vinkel. Årets første Diner Amical er klar for å smakes på.  

Vår egen Vice-Chancelier Poul-Henrik Remmer er kveldens vert, og står klar for å ta imot oss på Upper Dock.  Sammen med sitt eminente kulinariske team, Andreas Mikkelsen Executive Chef & Bartosz Andrzejewski Head Chef Upper Dock, har han satt sammen en utsøkt meny.  Hvert element er en opplevelse i seg selv.   

Kvelden meny 

Løyrom & potet vaffel
Kalix løyrom, rødløk og rørosrømme

Kråkebolle & asparges
Råreker, hvit asparges, rørosrømme og kråkebolleemulsjon

Tartar
Txogitxu okse, eggekrem, pepperrotmajones, cornichons, løk og karse

Breiflabb
Grillet breiflabb, parmesankremet kalvebrissel, stekte gnocchi, olivenkaviar og sausage verge. 

Tindved & Sjokolade
Sjokolademousse på pistasjebunn med tindvedgele, stekt hvit sjokolade og mandarinsorbet 

*
 

Tid: Tirsdag 16.september 2025, kl 1900

Sted:   Upper Dock Brasserie & Bar. The Dock 69°39 by Scandic, Tromsø 

Pris: Kr 1695,- for medlemmer /1795,- for gjester 

Påmeldingsfrist 13.september  2025

Dresskode: Pent med kjede 

Registrer

*

Vi benytter samtidig anledningen til å minne om høstens videre arrangment. Bailliage d’Arctique feirer 40 år i år, og det legges selvfølgelig til Fiskekompaniet, den restauranten som har levd med Chaine lengst og som i tillegg i dag drives av Vice-Concellier Culinare Martin Blomkvist, sønn av tidligere Maître Restaureteur Anders Blomkvist, som startet restauranten i sin tid. Anders er dypt savnet!  

Og i denne tiden for feiringer tar vi også for oss brennevinets dag, som er lagt til 18.november.  Sted følger. 

Det er alltid hyggelig med  gjester, så inviter gjerne med venner og bekjente, med mat- og vinglede som hobby, eller som dere bare synes passer inn hos oss. Dere må også svært gjerne komme med ønsker og forslag, bare slik blir vi en dynamisk organisasjon. Send det gjerne til Bailli Geir.Solheim@strawberry.no. 

 

Da erklærte vi høsten for åpnet! Velkommen skal den være.  

Velkommen alle sammen!  
 

Hilsen fra 
Styret i Bailliage d’Arctique 

Geir Solheim, Poul- Henrik Remmer, Martin Blomkvist,  Kim Nordli, Grete Wilsgaard og Guri Møller  

Chaine.no