Fagn Spesial 15. august
INVITASJON
FAGN SPESIAL
TORSDAG 15. AUGUST 2024 kl 1900
NB - flyttet fra opprinnelig annonsert dato, som var 14. august!
Maître Restaurateur Filmom Fitsum, Kjøkkensjef Ådne Børset Helgetun og Sommelier Yohana Habte inviterer til nok en "Fagn Spesial". Det blir en kveld med herlige smaker av Fagn sin egen mange-retters meny med tilhørende drikke.
Menyen blir som følger:
Malt - Truffle
Curry - Blue Mussel
Asparges - Roe
Bread - Cured Meat
Dashi - Seaweed
Herring - Potato
Row Shrimp - Tomato
Scallop - XO
Halibut - Mushroom
Cucumber - Cucumber
Potato Acting Like Pasta - Fermented Leek
Lamb - Coffee
Græt - Krumkake
Meadowsweet - Oats & Caramel
Canelé - Aquavit
Sweets - Raspberry & Liquorice
Drikkr til menyen:
Emrich-Schönleber Mineral Risling Trocken 2021 - Nahe, Germany
Klostergården Håndbryggeri - Tautra, Norway
Castelfeder Raif Sauvignon 2022 - Dolomittene, Italia
Lingua Franca Avni Chardonnay 2021 - Willamette Valley, USA
Stark-Condé Field Blend 2021 - Jonkershoek Valley, South Africa
Granskauen Gin - Stokkøya, Norway
Simpsons Railway Hill Rosé 2022 - Kent, England
Château Musar Aana 2019 - Bekaa Valley, Lebanon
Andersen Winery Rondom Rød Ribs 2022 - Knebel, Denmark
Ximènez-Spinola Cosecha 2022 - Jerez de la Frontera, Spain
Påmelding til arrangementet gjør du HER: Registrer
Antrekk: dress og kjede.
Det er begrenset antall plasser (kun 30), så eventuelle gjester som ikke er partner, må settes på venteliste til vi ser om det blir ledige plasser. Ta da kontakt med hege@chaine.no. Ta også kontakt dersom det er fullt og du ønsker å stå på venteliste, så tar jeg kontakt om det kommer avmeldinger.
Husk å meld fra om allergier vi ikke har notert fra før!
I og med at dette er et spesialarrangement, og Fagn serverer hele sin smaksmeny, koster det 4500,- (både for medlem og partner) for meny og drikke.
Avbestilling må skje senest to dager før, ellers må det betales.
VELKOMMEN!