Grand Dîner Britannia Hotel

Maître Hôtelier Arild Sjødin, Maître Hôtelier Hanne Marthe Holan, Maître Rôtisseur Espen Aunaas og Maître Restaurateur Jo Gabriel Grøtan ønsker velkommen til årets Grand Diner i Palmehaven på Britannia Hotel fredag 26. september kl 1900.

​Dette kan vi glede oss til:

Kyllingleverkrem på smørstekt brioche, hasselnøtter og rips
Svele med Hitrakrabbe, yuzu, jalapeño og avruga-kaviar

Ayala x Britannia, 155 Years Zero Dosage Magnum

*

Sukkersaltet villkveite
variasjon av løk, estragonmajones og ørretrogn

Kartäuserhof, Bruno Riesling Kabinett Feinherb Magnum 2023

*

Tartar av hjort fra Hitra
sprø rosettbakels og tyttebær

Gusbourne, Rosé Magnum 2018

*

Kongekrabbe-ravioli
fennikel og stangselleri

Rolet, L'Etoile Chardonnay Magnum 2023

*

Kylling fra Stange Gård
kantareller fra Leksdal og kremet kyllingsjy

Cune, Monopole Clasico Blanco Magnum 2015

*

Reinsdyr fra Stensaas
perleløk, jordskokkflan og pommes rõsti

J-L Chave Selection, Offerus Saint-Joseph Rouge Magnum 2023

*

Pâte à choux
vellagret Gammel Erik og epler fra Braattan Gaard

Disznókö, Tokaji Furmint Late Harvest 2021

*

Terrine med solbær
melkesjokolademousse, nøttetuille og sjokoladeis

Dow's, Quinta do Bomfim Vintage 2013

 

 

Påmelding gjør du HER: Registrer

Antrekk: Smoking (eller mørk dress) med kjede
Avmelding senest 3 dager før arrangementet for å slippe å betale.

Pris for Grand Dîner er kr 2100,- for medlemmer og 2300,- for gjester.

Det er bordplassering på Grand Dîner.
Husk å meld fra ved påmelding om allergier etc.