Grand Dîner Britannia Hotel
Maître Hôtelier Arild Sjødin, Maître Hôtelier Hanne Marthe Holan, Maître Rôtisseur Espen Aunaas og Maître Restaurateur Jo Gabriel Grøtan ønsker velkommen til årets Grand Diner i Palmehaven på Britannia Hotel fredag 26. september kl 1900.
Dette kan vi glede oss til:
Kyllingleverkrem på smørstekt brioche, hasselnøtter og rips
Svele med Hitrakrabbe, yuzu, jalapeño og avruga-kaviar
Ayala x Britannia, 155 Years Zero Dosage Magnum
*
Sukkersaltet villkveite
variasjon av løk, estragonmajones og ørretrogn
Kartäuserhof, Bruno Riesling Kabinett Feinherb Magnum 2023
*
Tartar av hjort fra Hitra
sprø rosettbakels og tyttebær
Gusbourne, Rosé Magnum 2018
*
Kongekrabbe-ravioli
fennikel og stangselleri
Rolet, L'Etoile Chardonnay Magnum 2023
*
Kylling fra Stange Gård
kantareller fra Leksdal og kremet kyllingsjy
Cune, Monopole Clasico Blanco Magnum 2015
*
Reinsdyr fra Stensaas
perleløk, jordskokkflan og pommes rõsti
J-L Chave Selection, Offerus Saint-Joseph Rouge Magnum 2023
*
Pâte à choux
vellagret Gammel Erik og epler fra Braattan Gaard
Disznókö, Tokaji Furmint Late Harvest 2021
*
Terrine med solbær
melkesjokolademousse, nøttetuille og sjokoladeis
Dow's, Quinta do Bomfim Vintage 2013
Påmelding gjør du HER: Registrer
Antrekk: Smoking (eller mørk dress) med kjede
Avmelding senest 3 dager før arrangementet for å slippe å betale.
Pris for Grand Dîner er kr 2100,- for medlemmer og 2300,- for gjester.
Det er bordplassering på Grand Dîner.
Husk å meld fra ved påmelding om allergier etc.