Grand Dîner Royal Garden 15. november

 

INVITASJON

GRAND DÎNER
FREDAG 15. NOVEMBER 2024 kl 1900

Maître Hôtelier Tone Hansen, Vice Echanson Torfinn Lerstad og Maître Rôtisseur Simon Skjærvik ønsker velkommen til Grand Dîner på Radisson Blu Royal Garden Hotel, fredag 15. november kl 1900.

Det blir en kulinarisk reise gjennom høsten,
og i kjent Royal Gardenstil skjenkes viner i store flasker fra klassiske vinland. 

 

Aperitiff og appetittvekkere

Alfred Gratien Magnum Brut Millésime 2015 Magnum
Østersbar og Crustade med krabbe
 


Meny
Røye
Agurk, potet, pepperrot og dill
***
Tartar av hjort
Steinsopp og caviar
***
Piggvar
Grønne bønner, panchetta, 
Mousselinesaus med rogn og gressløk
***
Reinsdyr
Småløk, rosenkål og portvinsaus
***
Stracciatella fra Toddum
Valnøtt, kvede og sitronverbena
***
Sjokolade og pistasj
Financier, mousse, iskrem
***
Søtt til kaffen

 

 

Viner

 

Käferberg Grüner Veltliner Alte Reben 2016 Magnum, Weingut Rabl, Niederösterreich, Kamptal
***
Baigorri Fermentado en Barrica Blanco 2020 Magnum, Bodegas Baigorri, Rioja
***
La Vouivre Chardonnay–Savagnin 2020 Magnum, Domaine des Carlines, Cotes du Jura
***
Le Volte dell'Ornellaia 2021 Jeroboam, Ornellaia, Toscana
Le Serre Nuove dell'Ornellaia 2021 Magnum, Ornellaia, Bolgheri, Toscana
***
Dr. Loosen Estate Riesling 2023 Magnum, Weingut Dr. Loosen, Mosel
***
Malmsey Colheita 2010,  Blandy's, Madeira Wine Company

 

 

 

PÅMELDING GJØR DU HER: Registrer

Husk å noter evn allergier og annet som er viktig å få med.
Avbestilling må gjøres senest 2 dager før, ellers må det betales i sin helhet.

Antrekk: smoking med kjede.

Vi har bordplassering på Grand Diner, så meld ved påmelding dersom du har noen ønsker her.

Pris: 2100,- for medlemmer og 2300,- for gjester.