Lutefiskaften Royal Garden 10. desember kl 1900
Maître Hôtelier Tone Hansen, Vice-Echanson Torfinn Lerstad, Maître Restaurateur Perry Williams, Maître Rôtisseur Simon Skjærvik og assisterende kjøkkensjef Krister Olsen ønsker velkommen til årets Lutefiskaften på Radisson Blu Royal Garden onsdag 10. desember kl 1900.

Vi kan glede oss til følgende juleinspirerte meny:
Aperitiff
Ruinart Blanc de Blanc Brut, Champagne
Crustade med krabbesalat og ørretrogn
Meny
Hjemmegravet ørret
Fritert potetlefse, dillkrem, syltet sennepsfrø, syrlig agurk og dill
Grand Cru Schlossberg 2020 magnum
Domaine Weinbach, Alsace
***
Lutefisk fra Brødrene Berg på Værøy
Med alt tradisjonelt tilbehør
Valgfritt valg av øl og akevitt:
Dahls pilsnerøl, Dahls juleøl, E.C.Dahls Hovmesteren
Lysholm Linie, Lysholm Linie Christmas Edition, Gammel Opland m.fl å velge i
eller utvalgte viner
***
Stilton
Churchills Vintage Port 1994
Graham Churchill
***
Sjokolademousse
Bringebær, karamellisert hvit sjokolade, toffesaus og krumkake
Moscatel de Setubal Coleccão Privads 2001
Domingos Soares Franco, J.M. da Fonseca Vinhos, Península de Setúbal
***

Påmelding gjør du HER: Registrer
Antrekk: Dress med kjede
Avmelding senest 3 dager før arrangementet for å få refundert beløpet.
Pris for Lutefiskaften er kr 1800,- for medlemmer og 2000,- for gjester.
NB:
Det er ikke lenger mulig å be om faktura, og man må betale med kort eller VIPPS ved påmelding.
Sjekk at betaling har gått igjennom for å sikre at du faktisk er påmeldt!
Det er "free seating" på dette arrangementet.
Husk å meld fra ved påmelding om allergier etc som ikke er registrert hos Chaine fra før.