Bailliage de Trøndelag har arangert lokal finale for Norgescup 2016
Søndag 1 november ble det arrangert finale i uttak til Norgescup 2016 i Sør-Trøndelag for kokk og servitørlærlinger. Konkurransen ble gjennomført på Strinda Videregående skole i Trondheim.
Det sendes 2 kokkelag og 1 servitørlag til Stavanger i slutten av januar 2016 fra Sør-Trøndelag.
Følgende to kokkelag gikk videre til Norgescup 2016 i Stavanger
1 plass: Eline Bordvik og Panupong Phengphen fra Restaurant Credo
2 plass: Cathrine Lillekroken og Hilde Lundås fra Restaurant To Rom og Kjøkken
Følgende servitørlag gikk videre til Norgescup 2016 i Stavanger
1 plass: Ragnhild Skjesol og Eirik Bolstad fra Restaurant To Rom og Kjøkken
Vinnerlagene fikk utdelt diplom og en sjekk på kr 5000,- pr lag fra Chaîne des Rôtisseurs.
Bailli Regional Roar Hildonen foretok utdeling av premier og fortalte om Chaîne des Rôtisseurs historie og engasjement for de unge yrkesutøverne i faget.
Kokkelaget som vant: Eline Bordvik og Panupong Phengphen fra Restaurant Credo
Servitørlaget som vant: Ragnhild Skjesol og Eirik Bolstad fra Restaurant To Rom og Kjøkken