Chaîne des Rôtisseurs gratulerer de dyktige og glade gullmedaljørene i årets Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommeliers !
Bailliage de Bergen er stolte å glade etter gjennomføringen av helgens store konkurranse. I går så vi en rekke flotte unge kokker og vinkelnere gjennomføre Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommeliers på en fantastisk måte.
Jeunes Sommeliers, med alle de elementene den innegholdt, holdt et meget høyt nivå og alle deltakerne presterte svært høyt. Etter at alle poeng var talt opp, stod Tim Drew fra Tjuvholmen Sjømagasin igjen med gullmedalje, heder og verdighet. På de neste plassene fulgte Camilla P. Tufte,Cornelius sjømatrestaurant, med en flott sølvmedalje som hun var utrolig stolt over. Deretter kom Kim Waldahl Thørn, To Rom & Kjøkken og ikke langt etter, på 4 plass Fredrik Rabben, NordØst Food & Cocktails. Store gratulasjoner til dere !
Jeunes Chefs Rôtisseurs viste nok en gang at det faglige nivået hos unge kokker i Norge kan forklare hvorfor vi gang på gang plasserer oss i toppen av kokkehimmelen. Etter en knivskarp konkurranse, der det skilte svært lite mellom finalistene, stod imidlertid Hans Erik Olsen og hans Commis, Tamara Iversen, fra NordØst Food & Cocktails, igjen med seier og gullmedalje. Deretter fulgte Andreas Sørlie Trøjgaard, To Rom & Kjøkken, med Commis, Cathrine Lillekroken på sølvplass og Rolf Arne Jørgensen, To Rom & Kjøkken, med commis Hilde Lundås på bronseplass. Den flotte, men litt sure, fjerdeplassen ble delt mellom Leopold Prytz Roze, Scndic Nidelven, commis Torkil Helmersen, Simon Rundereim, Bekkjarvik gjestgiveri, commis August Bernard Cernic og Stian Viken, Scandic Hell Hotell, commis Ørjan Berg.
Alle ble behørig premiert og feiret, før bankettmiddagen på Hotell Norge ble gjennomført i flott stil. Chaine des Rôtisseurs gratulerer på det varmeste !