Chaîne des Rôtisseurs sponser uttak til Norgescup for lærlinger i Stavanger 2025

Lørdag 26. oktober ble det gjennomført semifinale med 16 kokkelag og 6 servitører på Strinda Videregående skole.
Etter at alle var ferdig å konkurrere første dag, gikk de 6 beste kokkelagene og 6 servitørene videre til finalen på søndag.

Søndag 27. oktober fortsatte konkurransen med finalen. Denne ble også gjennomført på Strinda Videregående skole i Trondheim, som er et utmerket sted å ha en sånn type konkurranser.

Det gjøres en enestående jobb fra kokk- og servitørlaug, som står som arrangør her i Trondheim, i tillegg til alle bedrifter som lar sine lærlinger få lov å konkurrere, og dermed gi de en uvurderlig erfaring de kan ta med seg videre i karrieren. Også en stor takk til Asko som er hovedsponsor sammen med mange andre små og store sponsorer og medhjelpere.

Følgende kokkelærlinglag vant Asko Trondheimscup og skal videre til Stavanger 7. til 8. februar 2025:

Piotr Kacper Cieslik og Sverre Øksnes Havdal fra Saga og Spontan Vinbar

Følgende Servitørlærling vant Asko Trondheimscup og skal videre til Stavanger 7. til 8. februar 2025:

Emma Johanne Torpet fra To Rom og Kjøkken. I konkurransen i Stavanger må man stille et lag på to personer, så da blir det sikkert med en kollega av Emma.

Vinnerne fikk utdelt diplom og en sjekk på kr 2500,- fra Chaîne des Rôtisseurs.

Finn Olufsen delte ut diplom og gratulerte vinnerne på vegne av Chaîne des Rôtisseurs.
Han fortalte om Chaîne des Rôtisseurs sin historie og engasjement for de unge yrkesutøverne i faget, og at vi i løpet av de siste 18 årene har delt ut over 2 millioner kr. i stipender i anledning Norgescup.

Bailli Régional
Bailliage de Trøndelag