Chaîne des Rôtisseurs Trøndelags Fond gir 20 tusen kr. i støtte til Håvard Werkland og Team Norway.

I dag har jeg besøkt Håvard Werkland (til daglig jobber han på Speilsalen i Britannia Hotel) og Team Norway på treningskjøkkenet deres i Trondheim.
Håvard er Norges deltager i Bocuse d'Or Europe i Trondheim 19. mars, om kun 11 dager.
Som representant for styret i Chaîne des Rôtisseurs Trøndelags Fond overleverte jeg et beløp på kr. 20 tusen i støtte til Håvard og Teamet hans.
Det var godt å se hele teamet i topp humør og det var veldig god steming - det lover godt til konkurransen.

Sammen med pengestøtten fikk Håvard også en flaske rødvin fra en av de mange kvinnelige (i anledning 8. mars) topprodusentene i Saint-Emilion,  Château Gaubert 2019.

Fondet ble etablert i 2023, og det er over 60 bedrifter, orginisajoner, stiftelser og privatpersoner som har bidratt med over 1 million til grunnkapitalen i fondet. I tillegg bidrar alle medlemsrestuarantene og medlemshotellene i Trøndelag med et årlig beløp. Vi har som målsetning og dele ut ca 100 tusen i årlig støtte.

Det vi ønsker å oppnå er å styrke og støtte fagområder som må til for, på kort og langs sikt, å kunne løfte og befeste Trøndelag som en gastronomihovedstad.

Chaîne des Rôtisseurs Trøndelags Fond ønsker Håvard Werkland og Team Norway lykke til i Bocuse d'Or Europe.

Vennlig hilsen
Roar Hildonen - RestauratørTo Rom og Kjøkken / ECDahls Pub og Kjøkken