God Jul fra Baillage de Rogaland

Chers Confréres,


2025 har vært et år med mange flotte arrangement. Vi har hatt gleden av å besøke bedrifter som har bydd på seg selv, og gitt oss nydelige mat- og drikkeopplevelser i løpet av året som har gått.

Håper alle har hatt gode opplevelser og satt pris på arrangementene som har vært avholdt. Styret har lagt vekt på å lage varierte arrangementer, som alltid med hovedfokus på god mat og drikke.

Året startet og avsluttet med arrangement hos våre nye medlemsbedrifter Seid og Pigalle/Victoria Hotel, hvor begge arrangementene var fylt opp, faktisk måtte vi ved begge anledninger øke antall steder vi opprinnelig hadde holdt av. Veldig kjekt, og levert mat og drikke på høyt nivå!
Videre hadde vi et veldig kjekt interaktivt arrangement på St.13 i våres, i regi av styremedlem Jan Erik Hauge som laget nydelige retter med lokale råvarer rett foran revisjon. I høst var vi på besøk hos K2 som igjen beviste seg Michelinutmerkelsene verdig med spennende mat- og drikkekombinasjoner.

På vegne av styret i Chaîne des Rôtisseurs Rogaland ønsker jeg å rette en stor tusen takk til medlemsbedriftene og dere medlemmer som bidrar til kjekke, lærerike og stemningsfulle kvelder for både arrangør og gjester. Sammen skaper vi minner og gode historier som er med oss ​​​​videre.

Her er noen andre viktige steder du kan følge oss:

Facebook – nå én felles gruppe for hele Norge
Vi samler oss i én nasjonal Facebook-gruppe. Det gir et tydeligere uttrykk utad, og gjør det enklere for alle medlemmer å finne informasjon og følge med på nyheter og arrangementer, uansett bailliage. Facebook – Chaîne des Rôtisseurs Norge

Instagram
Her deler vi matglede, bilder og stemninger fra våre arrangementer.
Instagram – Chaîne des Rôtisseurs Norge

LinkedIn
På LinkedIn viser vi frem vårt profesjonelle fellesskap, med vekt på tradisjon, innovasjon og bærekraft. LinkedIn – Chaîne des Rôtisseurs Norge


Chaîne Connect
Det er nå slutt på medlemskort, så husk å laste ned appen «Chaîne Connect» for å finne ditt medlemsnummer, info om ditt medlemskap og diverse arrangement. Der kan du også endre din egen adresse etc. Her logger man inn med epost og et passord man lager selv.


Medlemmer
Vi i Chaîne des Rôtisseurs Rogaland har som mål at vi skal få flere medlemmer hvert år, og vi har i 2025 fått 10 nye medlemmer, noe vi syntes er utrolig kjekt! Velkommen til alle nye, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere! Noen har og falt fra, men vi teller i dag 60 medlemmer som er flere enn 2024. Medlemmene er vår beste ambassadører, og vi oppfordrer dere til å invitere med dere venner og kjente som setter prispå det Chaîne har å tilby. 


QR-koden her er en link til innmelding for nye medlemmer

Priser for medlemskap 2026 (ingen endring fra i år)
Innmelding/engangsavgift Chaîne des Rôtisseurs 2200,-
Innmelding/engangsavgift unge under 35 750,-
Innmelding L'Ordre Mondial 550,-
Årskontingent profesjonelle 1850,-
Årskontingent Årskontingent
Årskontingent 1200 partner, 975,-
Årskontingent unge under 35 500,-
Årskontingent L'Ordre Mondial 300,-
Årlig bidrag unge profesjonelle 175,-

Styret i 2025 har bestått av:
Bailli Regional Tommy Oppedal Raanti
Vice-Argentier Solveig Åsland
Vice-Conseiller Culinaire Tom Helge Sørensen
Vice-Chargé de Missions Berit Hegreberg
Vice-Chargé de Presse Ann Britt Sandvold
Vice-Conseiller Gastronomique Jan-Erik Hauge


Jeg vil takke alle i styret for jobben dere gjøre, vi har alle travle hverdager og det å sette av tid til , planlegging og gjennomføring av arrangementene våre på fritiden møter krever sitt- og uten dere ville vi ikke kunne gjøre det vi gjør i dag. Tusen takk!

Arrangementer i 2026.
Arrangementene for 2026 er (nesten) fastsatt i sin helhet, og vi har gleden av å fortelle at vi neste år har lagt inn til ekstra arrangement som skal fokusere mer på gode vinopplevelser og by på læring og spennende smaker. Vi gleder oss stort til alle arrangement, og har forsøkt å sette sammen en total som er variert og spennende for alle.

Invitasjon til arrangementene vil komme ca 3 uker i forkant med en påminnelse ca 1 uke i forkant. Men vi anbefaler å holde av datoene allerede nå. Våre arrangementer er alltid åpne for gjester, så send gjerne oversikt over arrangementer til potensielle gjester/medlemmer.

- 12. Februar, Diner Amical på Restaurant Bevaremegvel

- 5. mars , l´Ordre Mondial, Påskevin med Tom Helge på Ostehuset

- 21. Mai, Diner Amical. Plass TBC (info her kommer så snart vi har bekreftet på plass)

- 17. September, Diner Amical på Bellies

- 15. oktober, l´Ordre Mondial, «Champagne & Kaviar» på Ostehuset

- 26. november, Grand dinér på Seid Grill 

Grand Chapître 28.-30. august 2026 i ÅLESUND
Vi sender ut varsel så snart påmeldingen er åpen, men følger også med på www.chaine.no
Man må delta på et Grand Chapître for å få tildelt kjedet sitt for første gang, eller for å få oppgraderinger og 10-, 20-, 30- og 40-års-medaljer, så de som skal ha dette må i alle fall sette av denne helgen!

Med det så ønsker jeg å avslutte med å ønske dere alle en god jul og godt nyttår, takk for alle kjekke arrangement i 2025, og jeg ser virkelig frem til mange kjekke arrangement i 2026!

 

Tommy Oppedal Raanti
Bailli Regional

Chaine.no