Matkulturprisen 2015
På vegne av Chaîne des Rotisseurs utleverte Ordfører Christine Sagen Helgø i dag Matkultur- prisen 2015 under åpningen av Gladmat festivalen 2015. Vinner av prisen i år er Sterling white halibut ved Magnus Skretting. For de som kjenner dette fantastiske produktet trenger det ingen introduksjon. Dette er kveiten som er blitt verdenskjent i kokkemiljøet for sin kvalitet.
Med stor innovasjon, nytenkning og strategisk merkevarebygging har Sterling Kveita utviklet seg til ett produkt av Internasjonal klasse.
Med sitt absolutte krav om høy kvalitet er Sterling Kveita høyt verdsatt av kokkeeliten i Norge og Internasjonalt, med deltakelse i blant annet Bocuse d´Or, Bocuse d´Or Europe, WACS Global Chef og andre renommerte konkurranser.
Grunder tankegang og langsiktig målsetning, samt kreativ og visjonær markedsføring mot de sterke matfaglige miljøene, både Nasjonalt og Internasjonalt, har gjort Rogalandsproduktet verdenskjent innen meget kort tid.