Norgescup 2018 i Sør-Trøndelag
Søndag 29 oktober ble det arrangert finale i uttak til Norgescup 2018 i Sør-Trøndelag for kokk og servitørlærlinger.Konkurransen ble gjennomført på Strinda Videregående skole i Trondheim. Det sendes 2 kokkelag og 1 servitørlag til Stavanger i slutten av januar 2018 fra Sør-Trøndelag.
Følgende to kokkelag gikk videre til Norgescup 2018 i Stavanger:
- 1 plass: Axel Robertsen og Magnar Dromnes fra Kontrast Catering
- 2 plass: Elisabeth Alette Øfsti og Tommy Ovidth fra Røst Teaterbistro
Følgende servitørlag gikk videre til Norgescup 2018 i Stavanger:
- 1 plass: Celina Bell Andersen fra Restaurant 73 på Radisson Blu Royal Garden Hotel og Magne Andreas Gaut fra Restaurant To Rom og Kjøkken
Vinnerlagene fikk utdelt diplom og en sjekk på kr 5000,- pr lag fra Chaîne des Rôtisseurs.
Bailli Regional Roar Hildonen foretok utdeling av premier og fortalte om Chaîne des Rôtisseurs historie og engasjement for de unge yrkesutøverne i faget.