Uttak til Norgescup 2019 i Trondheim
Søndag 28 oktober ble det arrangert finale i uttak til Norgescup 2019 i Trondheim for kokkelærlinger. Det ble dessverre ikke arrangert en egen servitørkonkurranse samtid som tidligere år av ulike årsaker. Vi håper det er på plass til neste år igjen.
Konkurransen ble gjennomført på Strinda Videregående skole i Trondheim.
Det sendes 2 kokkelag til Stavanger i slutten av januar 2019 fra Trondheim.
Følgende to kokkelag gikk videre til Norgescup 2018 i Stavanger.
1 plass: Elisabeth Alette Øfsti og Sigmund Kvam fra Røst Teaterbistro.
2 plass: Vegard Brevi og Marcus Enge fra Scandic Nidelven
Vinnerlaget fikk utdelt diplom og en sjekk på kr 5000,- fra Chaîne des Rôtisseurs. Bailli Regional Roar Hildonen foretok utdeling av premier og fortalte om Chaîne des Rôtisseurs historie og engasjement for de unge yrkesutøverne i faget.