Bellies vant årets Matkulturpris

Vi gratulerer kjøkkensjef Tony Martin, daglig leder Øystein Lunde Ohna og alle på Bellies hjertligst med årets Matkulturpris!

Velfortjent !!!

Juryen uttaler:

Restaurant Bellies er en ung restaurant i Stavanger, med en flott lokasjon og ett innbydende interiør, som på kort tid har satt store spor etter seg. Restauranten er den første og eneste helveganske restauranten i Stavanger.
Restaurant Bellies har et sterkt og godt team med seg, både på mat og vinsiden. De beskriver seg selv som Fersk, Fermentert, Vedfyrt og Lidenskapelig tilberedt.
Med en stor kreativitet og et rendyrket konsept i tiden, klarer de å løfte opp moderne trender, med bærekraftige valg i forhold til en klimavennlig retning, mot gode mål og mindre avtrykk.
Maten er sesongbasert og menyen tilpasses sesong. I tillegg fremheves vinlisten spesielt, ved et meget godt utvalg av naturvin.

Se artikkel i Stavanger Aftenblad