Planlagte arrangementer

 

PLANLAGTE ARRANGEMENTER I 2019

 

06. Desember 

Snart er det jul, og også i år har vi gleden av å invitere til årets lutefiskaften på Scandic Park Hotel i Sandefjord.

Se invitasjon og påmelding her

 

Planlagte arrangementer i 2020

På vegne av styret i Bailliage de Vestfold har vi gleden av å presentere vårt program for 2020. Vi har lagt opp både til våre egne tradisjonelle arrangementer, en Dîner Amical, og en Grand Dîner, samt l'ordrearrangementer med fokus på god vin.

Grand Chapitre 2020 er lagt til Bailliage D´Arctique i Tromsø fra 26. til 28. juni. Vi i styret i Balliage de Vestfold synes det hadde vært hyggelig å se så mange som mulig av dere i Tromsø, det er jo en gylden mulighet både til midnattsol og sosialt samvær.

Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

På vegne av styret i Bailliage de Vestfold

Hjertelig velkommen!

Paal Bye Johansen
Bailli Rêgional 

 

21. februar

I samarbeid med Maître Hôtelier Thomas Ødegård og kjøkkensjef Ivan Stewart på Scandic Park hotel gjentar vi fjorårets suksess «Kokkekurs» på Scandic Park Hotel.

 

17. mars

Inviterer Bailliage de Vestold til L’ordre Mondial på Dhub i Sandefjord – I et samarbeid mellom Lasse A Saga i Solo Barolo og Lars på Dhub skal vi på en vandring i Italienske viner med noe godt å spise til.

 

25. april

World Chaine day 2020. Et 2 delt arrangement på Verdens Ende. Lørdagsformiddagen hvor vi som et ledd i "world Chaine day" lager et «åpent» arrangement for å markedsføre Chaîne des Rôttiseurs. Dagen avsluttes med en Diner Amical på Spiseriet Verdens ende.

 

5. juni

Sommeramical – Bailli regionalPaal Bye Johansen inviterer til Skoli gård i kodal I samarbeid med Norske Kokkers Landsforening avdeling Vestfold.

 

26. - 28. juni

Grand Chapitre i Tromsø - arrangør Bailliage de Arctique.

 

28. august

L’ordre Mondial – Bailli Regional Honoraire Rolf Johansen inviterer til sitt sommersted utenfor Sandefjord for en uformell samenkomst rundt vin.

 

24. september

For første gang skal Bailliage de Vestfold besøke Farris Bad hvor det arrangeres Diner Amical.

 

6. november

Grand Diner på taket av Sandefjord i Anders Jahres gamle villa Midtåsen. Trygge på kvaliteten etter fjorårets sommeramical har Maître Hôtelier Morten Christensen fått frie tøyler til å sette sammen er 5 retters meny for oss.

 

12. desember

Året avsluttes som vanlig med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård ønsker oss velkommen til Lutefisk på Scandic Park Hotel.