Planlagte arrangementer

 

PLANLAGTE ARRANGEMENTER I 2019

Ikke alle arrangementsteder er helt spikret ennå men hold av datoene !

 

21. februar 

Hjertelig velkommen til en kveld på Scandic Park Hotel hvor vi selv ved hjelp av assisterende kjøkkensjef Thommas Brones tilbereder maten.  Vi dekker bord og lager en treretters middag som vi selvfølgelig selv skal fortære i etterhånd.  Selve tilberedningen er også ment å være en hyggelig seanse.

Invitasjonen og påmelding finner du her !

13. mars 

I forbindelse med åpning av det nye kjøkkenet til Fjordfolk Microbryggeri ønsker vi hjertelig velkommen til en kveld hvor vi kombinerer en fire retters meny laget av Edgar Ludl med  øl fra Fjordfolk microbryggeri på Framnæs.  Det blir høytidelig åpning med snorklipping av Edgar Ludl som markering av at vi er de første gjestene på nytt kjøkken.

Se invitasjon og påmelding her !

9. mai 

Sushi (noe usikker ennå)

Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

5. juni 

Sommeramical

Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

 

23. - 25. august

Welcome to the Grand Chapitre 23rd - 25th August 2019 in Stavanger. Your host, Bailliage de Rogaland, will create an unforgettable weekend in the oil capital of Norway, surrounded by fjords, mountains and farmland.

Don't miss this opportunity ! Reserve the weekend to participate in a wonderful Grand Chapitre in Stavanger.

Du finner programmet ved å følge linken: https://chaine.no/program

 

 

25. september 

"And fra Andebu"

Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

30. oktober 

En kveld basert på tomater

Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !