Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Apr 02
   
  Det har vært en del usikkerhet knyttet til neste års mat- og vintur. Styret har hatt ulike planer, men av ulike årsaker har vi ikke kommet helt i mål og vi jobber fremdeles med ulike alternativ for 2020. I mellomtiden vil vi markere at Bailliage de Bergen har en søsterforening i Spania som er aktive lokalt, stiller fulltallige opp i Norge under Grand Chapitre og dessuten ønsker oss hjertelig velkommen til å besøke dem i Spania.
 • Apr 03
  Skifer Hotel
   
  Fredag 3. april: L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde.  Lørdag 4. april:
 • Apr 24
  Clarion Hotel Stavanger
   
  Vertskap denne kvelden er hotelldirektør Ivan Vågstøl, sammen med kjøkkensjef Øyvind Næsheim. Kjøkkensjef Øyvind Næsheim startet sin karriere på Jans Mat og Vinhus i Stavanger. Han har i de siste 15 år vært verden rundt og laget mat bl.a. for flere Chaîne des Rôtisseurs'-middager på store, berømte hoteller og restauranter.
 • Apr 25
  Spiseriet Verdens Ende
   
  World Chaine day 2020. Et 2 delt arrangement på Verdens Ende. Lørdagsformiddagen hvor vi som et ledd i "world Chaine day" lager et «åpent» arrangement for å markedsføre Chaîne des Rôttiseurs. Dagen avsluttes med en Diner Amical på Spiseriet Verdens ende.
 • May 06
  Speilsalen
   
  www.britannia.no Invitasjon med meny og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • May 08
   
  L'Ordre Mondial under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell.Denne gangen har Elin og Johan Gerrard vært så hyggelige å invitere oss hjem til Vestre Strandgate i Kristiansand. Foreløpig har vi ikke tatt beslutning om innhold.
 • Jun 05
  05 Jun 2020
  Skovli gård, Kodal
  Skovli gård
   
  Sommeramical – Bailli regional Paal Bye Johansen inviterer til Skoli gård i kodal I samarbeid med Norske Kokkers Landsforening avdeling Vestfold.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Jun 05
  Scandic Hell Hotel
   
  Det settes som vanlig opp Champagnebuss fra Trondheim til Hell med retur etter arrangementet. https://www.scandichotels.no/hotell/norge/trondheim/scandic-hell?utm_campaign=gmb&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_content=hell Invitasjon med meny og påmelding legges ut her i forkant av arrangementet.
 • Jun 11
  11 Jun 2020
  Flying Culinary Circus, Prinsessealleen på Skøyen
  Flying Culinary Circus
   
  I Prinsessealleen på Skøyen, byr Flying Culinary Circus denne kvelden på grilling og litt «sirkus». Med oppstart fra arrangement i Central Park i 2005 har kokkene reist rundt omkring i verden. De har kokkelert og skapt stemning i over 52 land, fra Cape Town i sør, vestover til bl.a. eksklusive St Barths, Karibien, Miami og øst-over til Asia og Singapore.
 • Jun 11
  Viben Apotek
   
  Vi kjører med buss til Orre og besøker gartner Kåre Wiig og hans datter Anne. som driver gartneriet som ble startet i 1937 . I det over 50.000 m2 store miljøvennlige gartneriet får vi både høre om, se og smake på noen av grønnsakene som produseres. Noen miljøvennlige bobler blir det muligens også. Videre kjører vi til det restaurerte Viben Apoteket på Bryne hvor Jærkokken Heine Grov og hans kone Ragnhild tar imot oss med musserende vin i hagen.

Pages