Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Sep 21
   
    Mat og vintur til Piemonte i Italia Hjertelig velkommen til høstens vakreste eventyr som er vår mat og vintur til Piemonte i Italia. I Samarbeid med SoloBarolo har vi satt sammen et tettpakket og fantastisk program over 4 dager i Piemonte
 • Sep 27
   
  Bli med å få en flott høstopplevelse i Kristiansund, med båt-tur ut til øysamfunnet Grip, fredag 27. til søndag 29. september 2019. Vi ønsker å invitere til en høstsamling der vi er så heldige at Erling Faksvåg har satt sammen et spennende program for oss.
 • Sep 27
  27 TIL 29 Sep 2019
   
  I anledning «Stetten 2019», langhelg for livsnytere, som arrangeres av Visit Geilo fra 27. til 29. september, har styret i Baillage de Bergen, i samarbeid med Per Paulsen, Jan Næss og deres team, gleden av å invitere til en storstilet feiring av Dr. Holms inntreden som medlemsbedrift i Chaîne des Rôtisseurs. Vi vil oppfordre medlemmer av Chaîne des Rôtisseurs om å ta med sine ledsagere, sine venner og andre interesserte, til Geilo og nyte livet!
 • Oct 01
   
  Tirsdag 1. oktober inviterer vi til L´Ordre Mondial i Spania, med mat fra Bistro O Sole Mio og Sherry fra Bodega Fernando de Castilla ved Jan Pettersen. Nærmere informasjon følger
 • Oct 04
   
  L’Ordre Mondial + Dinér Amical på Røros Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Oct 05
   
  Invitasjon til Lindesnes Havhotell og Under Dette ligger an til å bli vårt høydepunkt dette året. Det blir utrolig spennende å oppleve det som familiene Ubostad sammen med sine dyktige medarbeidere har fått til. De har etablert verdens største undervannsrestaurant. Omtalen fra verdenspressen har vært enorm, og dette har virkelig satt Norge og landsdelen vår på reislivskartet.
 • Oct 10
   
  SeaDream inviterer til vinkveld på land som står i stil med skipets sagnomsuste renommé på sine luksuscruise. Invitasjon og påmelding finner du her
 • Oct 17
   
  Det er aldri feil å besøke Syd-Frankrike. Vi har gode minner fra Provence og Rhone og ser fram til en deilig sensommertur til denne fantastiske regionen. Ole-Vidar Haga er vår kjentmann og kan love vinsmakinger og besøk på flere vingårder, inkludert vår egen Domaine de Calet, flotte måltider på stjernerestauranter og storslagne naturopplevelser. Nærmere informasjon om reise, program og priser kommer snart.
 • Oct 26
   
  Grand Dîner på Gamle Logen. Vice-Charge d'Mission Kristian Thornblad-Engbakken og Maître Restaurateur Ann Bergstrôm er vertskap når vi tar imot for årets Grand Dîner i Bailliage d’Oslo, på kulturperlen Gamle Logen. Se invitasjon og påmelding her !  
 • Oct 30
   
  AND à la Edgar Ludl  Bailliage Règional de Vestfold har gleden av å invitere til en kveld hvor Edgar Ludl har satt sammen en meny bestående And laget på Edgars måte :-) Edgar er jo for de fleste kjent både som kjøkkensjef på Park hotel og innehaver av Ludls gourmet i Sandefjord. Vi i Bailliage de Vestfold er som de fleste vet så heldige å ha Edgar som medlem og også nå skal han dele sin kulinariske dyktighet med oss

Pages