Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Dec 19
   
  Julearrangementet i 2017 ble fulltegnet på kort tid og ble en stor suksess.  Spennende forretter, tradisjonell, men perfekt lutefisk og morsomme desserter, kombinert med klassisk øl og akevitt, viste seg å være en sikker vinner som vi ønsker å gjenta i 2018. Invitasjon med pris kommer senere.
 • Dec 19
   
  Bailliage d'Oslo inviterer til uformell julemiddag på Lofoten Fiskerestaurant onsdag 19. desember. Lofoten Fiskerestaurant åpnet på Aker Brygge tilbake på 90-tallet og var begynnelsen på det som har blitt eventyret om Fursetgruppen. ​​​​​​​Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant Ann Bergström og henne team tar oss imot klokken 18:00 med et glass musserende vin før vi går til bords for lutefisk eller pinnekjøtt. Måltidet avsluttes med noe så tradisjonelt som multekrem og kaffe.
 • Jan 18
   
  Vi inviterer til en Dîner Amical på Luhin Restaurant i regi av Maître Rôtisseur, Roy Parker. Lisbeth og Roy Parker har drevet restauranten siden 2004. Roy kom til restauranten i 1992. Det blir ikke julemat, men en meny som er tilpasset årstiden. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !
 • Jan 23
   
  Dinér Amical på NordØst  Food and Cocktails Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Jan 24
   
  Diner Amical – Popolo Osteria & Bar – Scandic Flesland Airport
 • Feb 15
   
  Nyåpnede Tango med Tommy Oppedal Raanti i spissen inviterer til Diner Amical. Tango har fått superflotte anmeldelser både lokalt og nasjonalt, og flere mener at den neste Guide Michelin-stjernen i Stavanger må komme nettopp her. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Feb 27
   
  L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Mar 20
   
  Dinér Amical på Røst  Teaterbistro Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Mar 22
   
  Vi skal til Smag & Behag i Grimstad. Maître Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen gleder seg til å vise frem sin "nye" restaurant. For Grimstads befolkning er ikke restauranten ny, men for svært mange av oss andre er den det. Vi er blitt lovet hovedrestauranten. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !
 • Apr 13
   
  Påske Spesial (Wold Chain Day + Diner Amical) på Skifer Hotell Oppdal. Dette er et eget opplegg «World Chaine Day» for å markedsføre Chaîne des Rôtisseurs. Vi planlegger et grill arrangement i skibakken i samarbeid med Skifer hotell og kokken Rune Nilsen som er medlem og driver fler av serveringstedene i skibakkene på Oppdal. I tillegg arranger vi en Diner Amical på kvelden på Skifer Hotel i Oppdal. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

Pages