Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Apr 28
  28 Apr 2021
  Stortorvets Gjæstgiveri, Oslo
  Stortorvets Gjæstgiveri
   
  Vice-Chancelier, Rune Johansen ønsker velkommen til en spennende ølduell. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.stortorvet.no
 • Apr 29
  29 Apr 2021
  Radisson Blu Hotel, Tromsø
  Radisson Blu Hotel
   
  CHAMPAGNESMAKING på RADDISON Her mener vi å kunne klare å holde en samlet gruppe på opp til 20 personer, da det er stor plass og god mulighet for å dekke med god og nødvendig avstand. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Apr 30
  Bro
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.bro.no
 • May 05
  05 May 2021
  Palmehaven, Britannia Hotel, Trondheim
  Palmehaven, Britannia Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical i Palmehaven, Britannia Hotel. Vice-Conseiller Culinaire Mikael Forselius, Maître Restaurateur Ida Elisabeth Dønheim og Maître Rotisseur Espen Aunaas inviterer til årets første Dîner Amical.  Vi får nyte et herlig måltid i fantastiske omgivelser i Palmehaven.
 • May 08
  Opus XVI
   
  Opus XVI har en unik beliggenehet og fantastisk flotte lokaler som passer utmerket til å arrangere Afternoon Tea. Begrepet er kjent for alle som har frekventert metropolen London gjennom årene og nå får man den samme opplevelsen i Bergen. Vi unner medlemmene en unik lørdag formiddag og håper mange benytter seg av anledningen. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • May 12
  12 May 2021
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken, Trondheim
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på E.C.Dahls Pub og Kjøkken. E.C. Dahls Pub and Kjøkken åpnet i august 2016. Det ligger i det renoverte bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri i Strandveien, som ble etablert i 1856, det er et av Norges eldste bryggerier. Restaurant og pub
 • May 19
  Latter
   
  Dîner Amical på Latter. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.latter.no
 • May 28
   
  Sommeravslutning med tur over Jæren! Vi reiser først til Orre og Wiigs tomatgartneri før vi kjører til Bryne og det restaurerte Apoteket hvor Jærkokken Heine Grov serverer oss middag i husets nydelige stuer.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • May 28
  Hotel 1904
   
  Detaljert informasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.1904.no
 • Jun 04
   
  Utfyllende informasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages