Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Feb 10
    10 Feb 2021
    Palmehaven, Britannia Hotel, Trondheim
    Palmehaven, Britannia Hotel
     
    Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical i Palmehaven, Britannia Hotel. Vice-Conseiller Culinaire Mikael Forselius, Maître Restaurateur Ida Elisabeth Dønheim og Maître Rotisseur Espen Aunaas inviterer til årets første Dîner Amical.  Vi får nyte et herlig måltid i fantastiske omgivelser i Palmehaven.
  • Feb 15
    15 TIL 16 Feb 2021
    Fagn, Trondheim
    Fagn
     
    Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Fagn. "At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.
  • Feb 18
    18 Feb 2021
    Latter Hovedscene, Oslo
    Latter Hovedscene
     
    Show med middag. Invitasjon med påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.latter.no
  • Mar 10
    10 Mar 2021
    Kulinarisk Akademi Mathallen, Oslo
    Kulinarisk Akademi Mathallen
     
    Master of Wine, Heidi I. Hansen tar i mot oss på Kulinarisk Akademi. En smaksrik aften med en morsom aktivitet.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  www.kulinariskakademi.no
  • Mar 12
    12 Mar 2021
    Bekkjarvik Gjestgiveri, Bergen
    Bekkjarvik Gjestgiveri
     
    Bekkjarvik skuffer aldri! Vi har alltid lyst til å besøke dette unike hotellet og nyte fantastisk mat kreert av tvillingbrødrene Ørjan og Arnt Johannessen.
  • Mar 12
    Renaa
     
    Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.restaurantrenaa.no
  • Mar 12
    Havmannen
     
    Friskt og fargerikt blir fantastisk! På Quality Grand Hotel Farris sin restaurant Havmannen får du servert hverdagsretter inspirert av det internasjonale kjøkken. Restauranten har pastakoker og lavagrill i et åpent kjøkken.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Mar 19
    19 Mar 2021
    Clarion Hotel, Arendal
    Clarion Hotel
     
    Vi har gleden av å invitere til vårt første arrangement i 2021.  Arrangementet er en Dîner Amical på Clarion Hotel Tyholmen i Arendal. Maître Hôtelier Atle Woxholt og hans entusiastiske kjøkkensjef Nadia Marina Acosta er allerede i gang med forberedelsene.  Menyen er foreløpig ukjent men de lover oss spennende smaksopplevelser med lokale råvarer og tilhørende viner. 
  • Mar 26
    26 TIL 27 Mar 2021
    The Hill og Hotel Skifer, Oppdal
    The Hill og Hotel Skifer
     
    Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial og Dîner Amical på Oppdal i palmehelgen. Fredag 26. mars L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffét på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde. 
  • Mar 26
    Skifer Hotel
     
    Fredag 3. april: L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde.  Lørdag 4. april:

Pages