Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Jan 22
    22 Jan 2020
    Røst Teaterbistro, Trondheim
    Røst Teaterbistro
     
    Maitre Rotisseur Mette Evensen, Kjøkkensjef Martin Hovdal, Restaurantsjef Ida Von Stoltz og Sommelier Martin Haraldsen ønsker velkommen til årets første arrangement; Diner Amical på Røst Teaterbistro. Vi vil få servert utsøkte retter i kombinasjon med utsøkte viner - helt i god Røst-ånd!  Se invitasjon og påmelding her
  • Jan 24
    24 Jan 2020
    Bølgen & Moi, Kristiansand
    Bølgen & Moi
     
    Bailliage de Sørlandet har gleden av å invitere til Dîner Amical på Bølgen & Moi hos Maître Restaurateur Stian Tungland. Stian, som forøvrig er blitt medlem av styret i Bailliage de Sørlandet, gleder seg til å ønske velkommen til denne januarkvelden på brygga.  Se invitasjon og påmelding her
  • Jan 29
    29 Jan 2020
    Latter Hovedscene, Oslo
    Latter Hovedscene
     
    Kvelden begynner kl.17:30, når vi får et glass musserende. Deretter går vi til Latter Hovedscene og BMI - Bare Moro Impro, kl. 18:00. Showet tar 1 time og 15 min. Etterpå møtes vi på «event scenen» til 3-retters middag med viner. Etter middagen får vi besøk av selveste Stig Bareksten som vil fortelle sin historie og presentere den multipremierte Bareksten Gin. Se ivitasjon og påmelding her
  • Feb 06
    06 Feb 2020
    St13 i St. Olavskvartalet, Stavanger
    St13 i St. Olavskvartalet
     
    St13 er hans nye lokaler der det drives kurs og arrangementer med anerkjente fagfolk innen mat og drikke. Her har han også sitt TV-kjøkken! Kjartan gir oss et innblikk i sin matfilosofi, hvordan han bl.a. jobber med kortreist mat og om fremtidens mattrender. Det blir en uformell samling i dialog om mat og vin, hvor Kjartan lager maten og Jarle Madsen introduserer oss til 2 viner til hver rett.
  • Feb 17
    17 Feb 2020
    BARE Restaurant, Bergen
    BARE Restaurant
     
    Denne mandagen er spesiell. Selveste Michelinguiden kommer til Norge og skal dele ut nye stjerner for de nordiske landene for 2020. Arrangementet skal gå i Trondheim og Olavshallen og den høytidelige middagen etterpå skal holde på Hotel Britannia. Vi har stor tro på at det vil komme nye stjerner til Norge, både i Trondheim og Oslo, men denne gangen har vi en spesiell forhåpning om at Bergen skal få sin første Michelinrestaurant. BARE har hatt besøk av Michelin og holder et meget høyt nivå.
  • Feb 21
    21 Feb 2020
    Scandic Park Hotel, Sandefjord
    Scandic Park Hotel
     
    Hjertelig velkommen til en kveld på Scandic Park Hotel hvor vi selv ved hjelp av assisterende kjøkkensjef Thommas Brones tilbereder maten. Iår som ifjor dekker vi bord og lager en treretters middag som vi selvfølgelig selv skal fortære i etterhånd. Selve tilberedningen er også ment å være en hyggelig seanse.  Invitasjon og påmelding her
  • Feb 26
    26 Feb 2020
    To Rom og Kjøkken, Trondheim
    To Rom og Kjøkken
     
    "Vi satser tungt på å velge råvarer fra Midt-Norge, det være seg kjøtt, grønnsaker, fisk, skalldyr, ost, urter, sopp, spekemat, bær, frukt og øl, og vi samarbeider med et selektivt utvalg av kvalitetsbevisste leverandører som leverer råvarer av topp kvalitet." www.toromogkjokken.no
  • Mar 06
    06 Mar 2020
    Holmenkollen Restaurant, Oslo
    Holmenkollen Restaurant
     
    Vice-Echanson Victoria A. Brandvold og restaurateur Nina Ellburg inviterer til Winemakers Dinner sammen med Franciacorta produsenten Elisabetta Abrami og Barolo produsenten Aurelio Settimo i en Winemakers Dinner. Kjøkkensjef Anders Ellburg komponerer en 5- retters meny i harmoni med utvalgte viner. Med sin over 100 års lange historie, byr Holmenkollen Restaurant på elegant atmosfære. I naturskjønne omgivelser og med vakker utsikt over Oslo serveres aperitiff kl. 18:30.
  • Mar 06
     
    De nasjonale konkurransene finner sted på "Smaksmessen" Norges Varemesse, Lillestrøm fredag den 6. mars 2020.  Bailliage d'Norvege har gleden av å invitere unge kokker og sommelierer til de nasjonale Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommelier konkurransene. Konkurransene har som mål å oppmuntre til kulinarisk utvikling for unge kokker og sommelierer gjennom profilering av faget og eget talent i en rettferdig og profesjonell konkurranseform.
  • Mar 17
     
    Bailliage de Vestold inviterer til L’ordre Mondial på Dhub i Sandefjord – I et samarbeid mellom Lasse A Saga i Solo Barolo og Lars på Dhub skal vi på en vandring i Italienske viner med noe godt å spise til. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages