Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Oct 28
    28 Oct 2020
    Fiskekompaniet, Tromsø
    Fiskekompaniet
     
    Koronaen setter sitt preg på alt vi gjør for tiden, også for oss.  Men nå mener vi at muligheten til å kunne møtes igjen er tilstede.   Valg av sted er vesentlig, spesielt med tanke på lokalets størrelse.  Vi kan aldri være sikre nok. 
  • Oct 30
    Fisketorget AS
     
    Bailliage Règional de Nordvestlandet har gleden av å invitere til "Skalldyraften og litt til". Endelig, må vi si, etter at vårt forrige arrangement her ble rammet av Covid-19. Fisketorget Delikatesse har satt sammen en meny vi håper du vil finne spennende og fristende. Invitasjon med meny og påmelding finner du her
  • Nov 06
    06 Nov 2020
    Boen Gård, Dønnestadveien 341, 4658 Tveit
    Boen Gård
     
    Vi har gleden av å invitere til Grand Dîner på Boen Gård. Maître Restaurateur Dagfinn Galdal og kjøkkensjef Tomasz Rochon gleder seg til å gi oss en uforglemmelig aften som starter med en aperitif, etterfulgt av en spennende 5-retters meny tilpasset årstiden og lokale råvarer med tilhørende drikke. Kaffen inntaes deretter i gårdens salonger.
  • Nov 06
    06 Nov 2020
    Anders Jahres villa, Sandefjord
    Anders Jahres villa
     
    Bailliage Règional de Vestfold har gleden av, i samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen, å invitere til Grand Dîner på Villa Midtåsen i Sandefjord. Morten og hans team har satt sammen en 5 retters meny til oss som vi sammen med utvalgte viner skal fortære i fornemme omgivelser i Anders Jahres tidligere villa Midtåsen
  • Nov 06
    06 Nov 2020
    Scandic Nidelven Hotel, Trondheim
    Scandic Nidelven Hotel
     
    Scandic Nidelven har gleden av å invitere til årets Grand Dîner, hvor mat og drikke i god Nidelvenånd står i fokus. Maître Hôtelier Kjetil Vassdal, Professionnel de la table / F&B Manager Espen Teigseth, Executive Head Chef Martin Trana Flak og Sommelier Petter Rusten med sitt team, gleder seg til å gi oss en uforglemmelig aften. Se invitasjon og påmelding her.
  • Nov 12
    12 Nov 2020
    Sjøstuene, Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen, Bergen
    Sjøstuene, Radisson Blu Royal Hotel
     
    Av uforutsette årsaker måtte dette arrangementet utsettes. Ny dato er satt til torsdag 12. november og vi håper flest mulig har anledning og lyst til å komme! Velkommen til Diner Amical, denne gang i Sjøstuene på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen. Vi har mange gode minner fra Bryggen og spesielt Sjøstuene representerer tradisjon og kultur som vi setter stor pris på.
  • Nov 18
    18 Nov 2020
    Vertshuset Bærums Verk, Bærum
    Vertshuset Bærums Verk
     
    Maître Rôtisseur Bob Laycock og Ulla Laycock ønsker, sammen Vice-Echanson Victoria A. Brandvold, velkommen til tradisjonell julemiddag. Denne kvelden vil våre gjester få oppleve Norges eldste spisested på historisk grunn, i klassiske og tidløse omgivelser. Middagen serveres i den restaurerte låven. Se invitasjon og påmelding her
  • Nov 20
    20 Nov 2020
    Renaa - vinkjelleren, Stavanger
    Renaa - vinkjelleren
     
    November er tid for vår Grand Dîner. Mer informasjon og påmelding blir lagt ut her så snart det er klart.  
  • Nov 22
     
    Det går fort mot jul, og i år har vi gleden av å inviterer til årets lutefiskaften på Kulinarisk Spiskammer. De er en del av XL-gruppen, og dermed disponerer ressurser og erfaringer fra restauranten XL Diner på Skateflukaia. De vil servere oss lutefisk med godt tilbehør, god drikke og selvfølgelig etterfulgt av dessert og kaffe! Se invitasjon og påmelding her
  • Dec 02
    Havfruen
     
    Havfruen restaurant, med Maître Restaurateur Tone Klomsten, restaurantsjef Mathies Firing og kjøkkensjef Stefan Petrovich, ønsker velkommen til en lutefiskaften. Se invitasjon og påmelding her http://www.havfruen.no

Pages