Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Nov 15
   
  Året avrundes med et Mondialarrangement på Tangen Videregående Skole. Under kyndig ledelse av Vice Conseiller Culinaire Jan Vollset og Chef Rôtisseur Jacob Spillekom skal vi lage noe godt å spise. Vi forsøker å få en av våre Sommelierer til å snakke om vin. Dette blir en aften med litt kokkelering og tilførsel av litt vinkunnskaper. Invitasjon og påmelding her
 • Nov 15
   
  Bailliage de Rogaland inviterer til årets Grand Dîner på nOi i Sandnes fredag 15. november 2019. Vårt medlem og Maître Rôtisseur Roger Malmin forbereder en festmeny med tilhørende viner til et måltid i restaurantens ånd – ‘der norske og italienske tradisjoner møtes’. Festbordet dekkes i selskapslokalene i 2. etasje.    Invitasjon og påmelding finner du her.
 • Nov 22
   
  Det går fort mot jul, og i år har vi gleden av å inviterer til årets lutefiskaften på Kulinarisk Spiskammer. De er en del av XL-gruppen, og dermed disponerer ressurser og erfaringer fra restauranten XL Diner på Skateflukaia. De vil servere oss lutefisk med godt tilbehør, god drikke og selvfølgelig etterfulgt av dessert og kaffe! Se invitasjon og påmelding her
 • Nov 26
   
  Balliage d'Oslo inviterer til Julemiddag på Gamle Rådhus . Invitasjon og påmelding finner du her    
 • Dec 06
   
  Snart er jul, og også i år har vi gleden av å invitere til årets lutefiskaften på Scandic Park Hotel i Sandefjord. Se invitasjon og påmelding her
 • Dec 18
   
  Årets tradisjonelle julearrangement – Lutefisk på Bryggeloftet
 • Jan 20
   
  Vårt styremedlem, Maître Restaurateur, og daglige leder, Stian Tungland ønsker oss velkommen. Julematen er lagt vekk. Dette blir en aften med en meny tilpasset årstiden og råvarer fra vårt distrikt, så langt det er mulig. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Feb 21
  21 Feb 2020
  Scandic Park Hotel, Sandefjord
  Scandic Park Hotel
   
  I samarbeid med Maître Hôtelier Thomas Ødegård og kjøkkensjef Ivan Stewart på Scandic Park hotel gjentar vi fjorårets suksess «Kokkekurs» på Scandic Park Hotel. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her senere.
 • Mar 17
   
  Bailliage de Vestold inviterer til L’ordre Mondial på Dhub i Sandefjord – I et samarbeid mellom Lasse A Saga i Solo Barolo og Lars på Dhub skal vi på en vandring i Italienske viner med noe godt å spise til. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 20
   
  Eiere av hotellet, Beate og Wolfgang Töpfer, har fått frie tøiler til å utfordre våre ganer med en 5-retters meny med tilpassede viner. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

Pages