Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Jun 11
    EC Dahls Pub og Kjøkken
     
    Endelig kan vi igjen arrangere hyggelige samvær, og det er med stor glede vi kan invitere til årets GRILLAFTEN torsdag 11. juni kl 1900. Scandic Hell har dessverre ikke mulighet til å gjennomføre arrangementet i år og busstur blir også vanskelig å få til. Mer informasjon om arrangementet og påmelding her.  
  • Jun 11
    11 Jun 2020
    Flying Culinary Circus, Prinsessealleen på Skøyen
    Flying Culinary Circus
     
    I Prinsessealleen på Skøyen, byr Flying Culinary Circus denne kvelden på grilling og litt «sirkus». Med oppstart fra arrangement i Central Park i 2005 har kokkene reist rundt omkring i verden. De har kokkelert og skapt stemning i over 52 land, fra Cape Town i sør, vestover til bl.a. eksklusive St Barths, Karibien, Miami og øst-over til Asia og Singapore.
  • Aug 18
    Speilsalen
     
    På grunn av Coronapandemien er arrangementet i Speilsalen flyttet til august. For å få plass til alle er det nå tre datoer å velge i; Tirsdag 18, onsdag 19. og torsdag 20. august, alle dager kl 1900. Arrangementet blir som det var planlagt i mai, så da gjør vi det bare sånn:
  • Aug 26
    Royal Garden Hotel
     
    www.radissonblu.com/hotel-trondheim Invitasjon med meny og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Aug 28
    Privat
     
    Bailli Regional Honoraire Rolf Johansen inviterer til sitt sommersted utenfor Sandefjord for en uformell samenkomst rundt vin.  Invitasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Sep 04
    04 Sep 2020
    Lillesand Hotell, Lillesand
    Lillesand Hotell
     
    Eiere og vertskap ved hotellet, Beate og Maître Hôtellier Wolfgang Töpfer er i gang med å komponere en spennende 5-retters meny med masse gode og ærlige smakersom passer godt for sesongen. Til dette serveres viner som er matchet opp mot maten.
  • Sep 17
    Bellies
     
    Daglig leder Øystein Lunde Ohna ønsker velkommen til byens eneste helveganske restaurant! Uraffinert. Ferskt. Fermentert. Vedfyrt. ‘Keep the bellies happy’, sier de der! Bellies handler ikke om å få alle til å spise kun plantebasert, men å vise at det er mulig å lage mat på en slik måte. Det handler om god mat i magen, og ikke at vi skal mate hodet med hva som er rett etter galt. De jobber også tett med sesongene og bruker tilbredningsmetoder tilpasset årstiden vi er i. 'Gorillaen er Bellies' maskot.
  • Sep 19
    Color Fantasy
     
    Da har Color Line kommet med den gode nyhet at båtene starter opp igjen og det er nok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020.  Se invitasjon og påmelding her
  • Sep 19
    Color Fantasy
     
    Da er det nok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020. Se invitasjon og påmelding her:

Pages