Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Aug 18
    Speilsalen
     
    På grunn av Coronapandemien er arrangementet i Speilsalen flyttet til august. For å få plass til alle er det nå tre datoer å velge i; Tirsdag 18, onsdag 19. og torsdag 20. august, alle dager kl 1900. Arrangementet blir som det var planlagt i mai, så da gjør vi det bare sånn:
  • Aug 28
    Privat
     
    Bailli Regional Honoraire Rolf Johansen inviterer til sitt sommersted utenfor Sandefjord for en uformell samenkomst rundt vin.  Invitasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Sep 03
    03 Sep 2020
    Roast, Scandic Ørnen, Bergen
    Roast, Scandic Ørnen
     
    Nina Askvik og hennes eminente team inviterer til Grand Diner. Nærmere informasjon om meny og pris blir lagt ut her så snart det er klart.
  • Sep 04
    04 Sep 2020
    Lillesand Hotell, Lillesand
    Lillesand Hotell
     
    Eiere og vertskap ved hotellet, Beate og Maître Hôtellier Wolfgang Töpfer er i gang med å komponere en spennende 5-retters meny med masse gode og ærlige smakersom passer godt for sesongen. Til dette serveres viner som er matchet opp mot maten.
  • Sep 04
    Royal Garden Hotel
     
    Maître Hôtelier Tone Hansen, Maître Rôtisseur Simon Skjærvik, Vice Echanson Torfinn Lerstad og Sommelier Erik Strugstad ønsker velkommen til en tidlig høst- og koronameny! Invitasjon med meny og påmelding finner du her. www.radissonblu.com/hotel-trondheim
  • Sep 16
    Fagn
     
    www.fagn.no Invitasjon med meny og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet
  • Sep 17
    Bellies
     
    Daglig leder Øystein Lunde Ohna ønsker velkommen til byens eneste helveganske restaurant! Uraffinert. Ferskt. Fermentert. Vedfyrt. ‘Keep the bellies happy’, sier de der! Bellies handler ikke om å få alle til å spise kun plantebasert, men å vise at det er mulig å lage mat på en slik måte. Det handler om god mat i magen, og ikke at vi skal mate hodet med hva som er rett etter galt. De jobber også tett med sesongene og bruker tilbredningsmetoder tilpasset årstiden vi er i. 'Gorillaen er Bellies' maskot.
  • Sep 19
    Color Fantasy
     
    Da har Color Line kommet med den gode nyhet at båtene starter opp igjen og det er nok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020.  Se invitasjon og påmelding her
  • Sep 19
    Color Fantasy
     
    Da er det nok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020. Se invitasjon og påmelding her:
  • Sep 24
    Farris Bad
     
    For første gang skal Bailliage de Vestfold besøke Farris Bad, hvor det arrangeres Diner Amical. Informasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages