Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Jun 30
  30 Jun 2021
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken, Trondheim
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken
   
  Det er en sann glede å få invitere til hyggelig lag igjen! Vår tradisjonelle Grillaften flyttes i år til E.C.Dahls Pub og Kjøkken. Maître Restaurateur Alexander Skjefte, kjøkkensjef Andreas Thomas-Strømsland og resten av teamet, står klare med godsaker fra grillen og mye godt i glasset! Vi får servert en 5- retters meny. Arrangementet var opprinnelig berammet til 4. juni, men måtte av smittevernshensyn utsettes.
 • Aug 18
  18 Aug 2021
  Emmas Drømmekjøkken, Tromsø
  Emmas Drømmekjøkken
   
  Vi satser frisk, og årets nykommer er nemlig gode gamle Emmas, men i ny drakt. Litt vemodig er det likevel at en æra med Anne Brit Andreassens stødige hånd er forbi, men nå er det et nytt og spennnende konsept, og vi ser fremover og gleder oss virkelig til å møte restauratør Andreas Bakkeli og hans besetning. Invitasjon og påmelding vil bøli lagt ut her i forkant av arrangemenet. https://emmasdrommekjokken.no
 • Aug 20
  20 Aug 2021
  Clarion Hotel Ernst, Kristiansand
  Clarion Hotel Ernst
   
  Endelig skal vi få lov til å samle dere til et nytt arrangement i regi av Chaîne des Rôtisseurs. Det har vært utrolig kjedelig at vi ikke har kunnet treffes rundt det gode måltid med venner som vet å sette pris på hverandres selskap.
 • Aug 25
  25 Aug 2021
  Scandic Nidelven Hotel, Trondheim
  Scandic Nidelven Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotell.
 • Sep 02
  Cornelius
   
  Tidlig på høsten kan man oppleve fantastiske kvelder ved sjøen. Cornelius gir i så måte en unik mulighet for å nyte fantastiske skalldyr, flotte omgivelser og løssluppen stemning på Holmen. Vi er sikre på at dette blir en favoritt. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 03
  03 TIL 05 Sep 2021
  Bergen
   
  Grand Chapitre 2021 var planlagt i juni måned og Tromsø gledet seg til å presentere byen med midnattsolen på det beste. Med en fortsatt uavklart smittesituasjon og forsinket vaksineringsutvikling for Covid-19, er usikkerheten for stor til at arrangementet kan gjennomføres i juni måned, på en trygg måte. En utsettelse til høsten kan redusere attrakssjonsverdien for å reise til Tromsø. Men, Tromsø er klare igjen for å kunne vise frem "Nordens Paris" et annet år.
 • Sep 10
  10 TIL 12 Sep 2021
  Rosfjord Strandhotell, Lyngdal
  Rosfjord Strandhotell
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til utflukt med overnatting og skalldyrbord på fredag, aktivitet på lørdag formiddag Dîner Amical lørdag kveld. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 15
  15 Sep 2021
  Bula Neobistro, Trondheim
  Bula Neobistro
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Bula Neobistro.
 • Sep 16
  16 Sep 2021
  Fisketorget, Stavanger
  Fisketorget
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.fisketorget-stavanger.no
 • Sep 17
  dhub
   
  dhub er et urbant konsept som tilbyr næringsliv, studenter og investorer et samlende, kreativt og innovativt miljø, midt i Sandefjord sentrum. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages