Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Jan 27
  27 Jan 2022
  Restaurant Opus 16, Bergen
  Restaurant Opus 16
   
  Dîner Amical Restaurant Opus 16 Hotellet og restauranten har gjennom de siste årene satt fokus på høy kvalitet innen overnatting og bespisning til glede for tilreisende og Bergensere. Med satsningen på Fransk brasseri og Afternoon Tea er vi virkelig glade for deres standpunkt på topp leveranse på mat og drikke. Det er en glede å ønske velkommen til Diner Amical, der vårt medlem Alexander Grieg inviterer oss til bords.
 • Feb 05
  05 Feb 2022
  Hotel Bristol, Oslo
  Hotel Bristol
   
  I februar inviterer vi sammen med Maître Hôtelier Lars Petter Mathisen til klassisk afternoon tea på ærverdige Hotel Bristol. Vi har reservert en av Oslo's flotteste saler , Lille festsal. Det er noe herskapelig å tre inn på dette hotellet, man hensettes til Downton Abbey. Her vil dere i ro og mak kunne nyte en klassisk engelsk afternoon tea med behagelig bakgrunnsmusikk fra flygelet. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet
 • Feb 10
  10 Feb 2022
  Apoteket på Bryne, Stavanger
  Apoteket på Bryne
   
  Heine Grov inviterer til Det Gamle Apoteket i Meierigata på Bryne. Se invitasjon og påmelding her.
 • Feb 16
  16 Feb 2022
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken, Trondheim
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial på E.C.Dahls Pub og Kjøkken. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Feb 18
  18 Feb 2022
  Dhub, Sandefjord
  Dhub
   
  På grunn av få plasser kan det hende det blir arrangert 2 dager. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Feb 23
  23 Feb 2022
  Fjellskål og Fish Me, Bergen
  Fjellskål og Fish Me
   
  L'Ordre Mondial Fiskehallen Fjellskål og Fish Me
 • Feb 23
  23 Feb 2022
  Scandic Ishavshotell, Tromsø
  Scandic Ishavshotell
   
  Det er en sann glede å kunne åpne Bailliage d’Arctique året 2022 med en Grand Dinêr, i litt spesielle former. Foruten staselige intronisasjon, vil hovedelementet være champagne, denne gangen med en smaksmeny som er tilpasset både sesongen og de utsøkte bobler i glasset. Når vi allerede nå har fått bekreftet dato, så er det ingen grunn til å vente med å gi dere muligheten til å melde dere på.
 • Mar 08
  08 TIL 09 Mar 2022
  Speilsalen, Britannia, Trondheim
  Speilsalen, Britannia
   
  Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. Dette er et spesialarrangement, hvor man har mulighet for å oppleve Speilsalen med menyen de vanligvis har, til en rabattert pris.
 • Mar 23
  23 Mar 2022
  Royal Garden Hotel, Trondheim
  Royal Garden Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Royal Garden Hotel. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 25
  25 Mar 2022
  Clarion Hotel Tyholmen, Arendal
  Clarion Hotel Tyholmen
   
  Dîner Amical på Clarion Hotel Tyholmen. Invitasjon legges ut her i begynnelsen av desember. Nettsted

Pages