Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Feb 10
  10 Feb 2021
  Palmehaven, Britannia Hotel, Trondheim
  Palmehaven, Britannia Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical i Palmehaven, Britannia Hotel. Vice-Conseiller Culinaire Mikael Forselius, Maître Restaurateur Ida Elisabeth Dønheim og Maître Rotisseur Espen Aunaas inviterer til årets første Dîner Amical.  Vi får nyte et herlig måltid i fantastiske omgivelser i Palmehaven.
 • Feb 15
  15 TIL 16 Feb 2021
  Fagn, Trondheim
  Fagn
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Fagn. "At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.
 • Feb 18
  18 Feb 2021
  Latter Hovedscene, Oslo
  Latter Hovedscene
   
  Show med middag. Invitasjon med påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.latter.no
 • Mar 10
  10 Mar 2021
  Kulinarisk Akademi Mathallen, Oslo
  Kulinarisk Akademi Mathallen
   
  Master of Wine, Heidi I. Hansen tar i mot oss på Kulinarisk Akademi. En smaksrik aften med en morsom aktivitet.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  www.kulinariskakademi.no
 • Mar 12
  12 Mar 2021
  Bekkjarvik Gjestgiveri, Bergen
  Bekkjarvik Gjestgiveri
   
  Bekkjarvik skuffer aldri! Vi har alltid lyst til å besøke dette unike hotellet og nyte fantastisk mat kreert av tvillingbrødrene Ørjan og Arnt Johannessen.
 • Mar 12
  Renaa
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.restaurantrenaa.no
 • Mar 12
  Havmannen
   
  Friskt og fargerikt blir fantastisk! På Quality Grand Hotel Farris sin restaurant Havmannen får du servert hverdagsretter inspirert av det internasjonale kjøkken. Restauranten har pastakoker og lavagrill i et åpent kjøkken.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 19
  19 Mar 2021
  Clarion Hotel, Arendal
  Clarion Hotel
   
  Vi har gleden av å invitere til vårt første arrangement i 2021.  Arrangementet er en Dîner Amical på Clarion Hotel Tyholmen i Arendal. Maître Hôtelier Atle Woxholt og hans entusiastiske kjøkkensjef Nadia Marina Acosta er allerede i gang med forberedelsene.  Menyen er foreløpig ukjent men de lover oss spennende smaksopplevelser med lokale råvarer og tilhørende viner. 
 • Mar 26
  26 TIL 27 Mar 2021
  The Hill og Hotel Skifer, Oppdal
  The Hill og Hotel Skifer
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial og Dîner Amical på Oppdal i palmehelgen. Fredag 26. mars L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffét på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde. 
 • Mar 26
  Skifer Hotel
   
  Fredag 3. april: L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde.  Lørdag 4. april:

Pages