Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Jun 02
  Jervell Gjestehus
   
  Nå har vi en fin mulighet til å få oppleve Jervell Gjestehus og Nesjemat i fri utfoldelse. Jervell Gjestehus inviterer i samarbeid med Matmedhjerte AS/Nesjemat til Gourmetaften med mathistorisk dykk i trend, tradisjon, bruk av ville vekster fra skogen & havet. Invitasjon og påmelding.
 • Jun 02
  Spiseriet
   
  Bailliage Règional de Vestfold har sammen medMaître Rôtisseur Remi Hallvig gleden av å invitere til Årets sommeramical på Spiseriet, Verdens Ende Invitasjon og påmelding.
 • Jun 03
  Hordnes Brygge
   
  Ingen sommer uten nøstefest på Hordnes! Styret i Bailliage de Bergen er svært glade for å kunne invitere til en sosial og gastronomisk aften hos Ole Vidar og Gurid på Hordnes, i den sjarmerende Pop Up-restauranten "Hordnes Brygge". Invitasjon og påmelding
 • Jun 08
  08 Jun 2023
  Emmas Drømmekjøkken, Tromsø
  Emmas Drømmekjøkken
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Jun 10
  10 TIL 11 Jun 2023
  Dalen Hotel, Dalen i Telemark
  Dalen Hotel
   
  10.-11. juni så inviteres det til en nydelig weekend til Telemark. Maître Hôtelier Thor Morten Halvorsen har gjort et fabelaktigt arbeid med å bevare og utvikle Dalen Hotel. Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.
 • Jun 16
  16 Jun 2023
  Scandic Hell Hotell, Stjørdal
  Scandic Hell Hotell
   
  Endelig skal vi igjen få være med Champagnebussen til Scandic Hell for GRILLAFTEN. Bussen går fra Scandic Nidelven kl 1800, og vi får servert noen godsaker sammen med Champagne på turen.
 • Jun 16
  16 TIL 18 Jun 2023
  Gaustablikk Fjellresort, Rjukan
  Gaustablikk Fjellresort
   
  Dette tror vi blir årets "høydare" i vår regi. Hotellet er totalrenovert og fremstår som nytt. Det legges opp til ankomst fredag med 2 retters middag, tur til Gaustatoppen med lunsj på lørdag formiddag og en Grand Dîner på lørdag kveld. Invitasjon kommer nå i november av hensyn til planlegging og reservasjon av hotellet.  Invitasjon og påmelding
 • Aug 25
  25 TIL 27 Aug 2023
  Trondheim
   
  I 2023 feirer Chaine des Rôtisseurs Trøndelag sitt 40-års jubileum, og vi er også så heldige å få være vertskap for Grand Chapitre de Norvége 2023. I den forbindelse legger vi opp til noen uforglemmelige dager i Midt-Norges hovedstad helgen 25.- 27. august.  Invitasjon og registrering  
 • Sep 07
   
  I forbindelse med Grand Chapitre i 2022 ble Balliage Sørlandet invitert til å delta på neste års Grand Chapitre i Liechtenstein. Dette har mange av oss latt oss friste av, og vi vil forsøke å samle de som ønsker det til et delvis felles opplegg. Vi kommer tilbake med mer detaljer og priser når det foreligger. Vår forrige Bailli Jørgen Aall Flood har påtatt seg oppgaven som kontaktperson. 
 • Sep 08
  08 Sep 2023
  Flor & Fjære, Stavanger
  Flor & Fjære
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages