Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • May 28
     
    Maître Rôtisseur, eier og sjef for Vaaghals  og manager for kokkelandslagene Jørn Lie,  kjøkkensjef Christer Rødseth som er kaptein Det Norske Kokkelandslaget og Restaurantsjef Jacopo Righetti gleder seg til å ønske oss velkommen og vil gjøre sitt beste for å gi oss en spennende 4 retters meny med det beste av hva våren kan tilby på. Håper vi sees!
  • May 28
     
    NB! Dette arrangementet er fulltegnet ! Vi har lange tradisjoner for mat- og vinturer i Bailliage de Bergen. I jubileumsåret planlegger vi en reise til Portugl og Lisboa, med besøk hos produsenten av Perequita, José Maria da Fonseca som et av høydepunktene. Dette blir en flott tur som allerede har høy påmelding.
  • Jun 01
     
    Da er det nok en gang duket for årets Grillaften på Hell, og Maître Hôtelier Honoraire Arild Vollan, Maître Rôtisseur Steinar Meistad og hovmester Stian Foldahl ønsker alle velkommen  Fredag 1. juni kl. 19:00 Se egen invitasjon her !
  • Jun 08
     
    Sommeramical på Spiseriet på Verdens Ende Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
  • Jun 15
     
    Blåtur til Brimse Gård. Frode Ljosdal fikk Chaînes Matkulturpris 2017. Nå inviterer han til en tur i åkeren med påfølgende mat og grill tilberedt av vårt medlem Ryfylkekokken Frode Selvåg. Se egen invitasjon her !
  • Jun 15
     
    Sommerutflukt. Denne gangen går ferden til vårt naboland Sverige. Vi skal til Smøgen Hafvsbad. Et sjarmerende anlegg fra 1900 tallet. Det har selvfølgelig blitt renovert og fremstår i dag som et praktfullt anlegg ut mot havet. Fem minutters gange fra et sydende liv i sentrum av Smøgen. Vi har hatt tilsvarende utflukt til Danmark. Vår erfaring er at vi sveiser medlemmene sammen ved å være sammen en helg. ColorLine bidrar med overfarten, Sandefjord – Strømstad.
  • Jun 30
     
    Sommerlunsj på Festningen Bailliage Oslo inviterer til en hyggelig sommerlunsj på Festningen lørdag 30. juni. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !
  • Jul 18
     
    Gladmat - Chaîne des Rôtisseurs Matkulturpris 2018 deles ut Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
  • Sep 19
     
    Balliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial arrangement på NordØst Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet.
  • Sep 21
     
    Gastronomisk Stjernetreff på ex Gastronomisk Institutt, Måltidets hus. Vi mingler med kokkene, lærer og får gode tips! Deretter nyter vi mat og drikke Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

Pages