Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

Jun 28
28 TIL 30 Jun 2024
Tromsø
Chers Confrèrs, Bailliage d’ Arctique har den store gleden av å invitere til årets Grand Chapitre i Tromsø 28.-29.juni 2024. Vi har satt sammen et spennende program med fokus på våre naturgitte og gode råvarer, samt spennende opplevelser i midnattssolens rike og Norges arktiske hovedstad. Vi må også bemerke at hva er vel mer naturlig enn et Grand Chapitre i byen som også lyder navnet Nordens Paris. Invitasjon og påmelding finner du her
Aug 14
Fagn Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  
Aug 23
Diner Amical på Apotekergata 5 Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Aug 30
Også i 2024 vil Maître Hôtelier Emma Järpell og Maître Restaurateur Marie Flåskjer på Engø gård sammen med sitt kjøkken trylle frem en Diner Amical for oss. Dette er samarbeidsarrangement mellom Bailliage d'Oslo og Bailliage de Vestfold. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.  
Aug 30
Også i 2024 vil Maître Hôtelier Emma Järpell og Maître Restaurateur Marie Flåskjer på Engø Gård sammen med sitt kjøkken trylle frem en Diner Amical for oss. Dette er samarbeidsarrangement mellom Bailliage d'Oslo og Bailliage de Vestfold.​ Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.
Aug 30
30 Aug 2024
Engø Gård, Tjøme
La oss samles på vakre Engø Gård sammen med våre venner i Baillage d`Vestfold for å oppleve den blendende kombinasjonen av historie, luksus og gastronomisk nytelse. Dette blir en uforglemmelig opplevelse for våre sanser. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.
Nærmere informasjon og påmelding vil bli lagt ut her så snart det er klart.
Sep 18
The Crab Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
Sep 20
20 TIL 22 Sep 2024
Salt og Sill, Klädesholmen, Tjörn kommune i Bohuslän
Vi har denne gang tenkt oss til Sverige og tror vi har funnet et spennede sted. Salt og Sill ligger på Klädesholmen ca. 2 timers kjøretur syd for Strømstad. Klädesholmen er et tettsted og en øy i Tjörn kommune i Bohuslän. Hotellet er kjent for sin restaurant, samt hotelrommene som er flytende på en flåte. Det legges opp til 2 retters middag på fredag og en Grand Dîner på lørdagen. På lørdag formiddag blir er det flere muligheter. Klâdesholmen har sildetradisjone tilbake til 1594, og vi planlegger en tur til det lokale Sillmuseet, med påfølgende sildebord til lunch på hotellet. (Det finnes selvfølgelig alternativ lunctallerken til de som ikke liker sild). For de som ønske andre aktiviteter er: Tjörn Golfklubbs 18 huls golfbane ca 10 km. unna. Nordiska akvarellmuseet som ligger ca 8 km. unna. På begge ovennevnte steder er det flere restauranter med mulighet for lunch. Pilane Skulpturpark ligger ca. 18 km. fra Salt & Sill. Pilane er blant de fremste skulpturparker i Europa. Dersom man skulle ønske å besøke Gøteborg er det ca. 1 times kjøring fra Salt & Sill. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her i løpet av januar.
  Mat- og vintur til Alcalá de Henares 24. - 29. september 2024 Årets mat- og vintur går til Alcalá de Henares, der vi deltar på Grand Chapitre i Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs. Vi får oppleve Alcalá de Henares, Madrid, Castella-La Mancha og Ribera del Duero. Høydepunktene vil stå i kø med blant annet besøk hos flere vinprodusenter, lunsj på El Taller de Arzuaga som har Michelin-stjerne og Grand Diner på Parador de Alcalá de Henares. Her kan du lese programmet for OMGD Grand Chapitre  Her er link til påmelding     Vi flyr til Madrid (MAD) som ligger 18 km fra vertshotellet. Noen av oss har allerede bestilt fly og flyr rimelig med Iberia Airlines fra Oslo til Madrid (MAD). Norwegian flyr også direkte fra Oslo til Madrid (MAD).   Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til å bil med på opplevesesrike dager i Spania     Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional   Chaine.no