Diner Amical på Ruda Mat & Vinhus
INVITASJON
Diner Amical
RUDA MAT & VINHUS
5. februar 2025
Chers Confrères
Velkommen til Bailliage d’Arctique i 2025. Året vi skal senke skuldrene litt, etter et travelt 2024. Et Grand Chapitre krever mye, både for- og etterarbeid, men du verden som vi lever på den leveransen. Tromsø er på vei til å bli en gourmetby av beste sort!
Årets første Diner Amical går av stabelen 5.februar på Smaks nyere etablissement Ruda Mat & Vin, på Kræmer Brygge. Det blir veldig stas å besøke deres nye restaurantkonsep, med samme kvalitet men i en enklere form. Vi ser også frem til å møte daglig leder for Ruda, Magnus Klæboe Nordgård, som representerer den nye satsingen. Vi vet hva Eva-Linda, Espen og deres folk kan levere. Vi gleder oss!
Vi er, den 5. februar, inne i samisk uke her i byen, og vi har derfor utfordret Ruda til å kikke mot det samiske spisskammer, og det har de virkelig gjort. Både reindriften og sjøsamene er representert. Det gleder oss!
Kveldens meny
Røkt reinsdyr med tyttebær
Dagens fangst med champagnesaus
Multer og vanilje
Aperitif og viner.
*
Tid: Onsdag 5.februar 2025 kl 1900
Sted: Ruda Mat & Vinhus, Stakkevollveien 39, Tromsø
Pris: Kr 1250,- for medlemmer /1300,- for gjester
Påmeldingsfrist 31.januar 2025
Dresskode: Pent med kjede
Registrer
Betaling, -viktig!
Dessverre ser vi at betalingssystemet ennå ikke fungerer tilfredsstillende. Vi må derfor fortsatt be deg betale direkte til vår nye bankkonto 15200195326. Husk å notere navnet ditt i tekstfeltet, så får vi registrert deg på skikkelig vis. Vi håper det snart blir orden i det nye systemet.
Vi vil også benytte anledningen til å minne om at vi skal til Narvik i april, der vi sammen med våre svenske kolleger i Bailliage Norbotten skal ha ei artig og nedpå helg, kanskje noen vil kjøre ski i VM løypene eller bare ta heisen opp og nyte utsikten og ikke minst, vi skal knytte nye og artige kontakter over grensen.
Vi oppfordrer også alle våre medlemmer til å komme med innspill til oss i styret om hva dere kunne ønske dere av arrangement. Være seg læring, f.eks. koke saus, plukke sopp, partere hele dyr, inspirerende steder dere har besøkt, som vi kan ta turen til, ja nesten hva som helst, som har med mat og drikke å gjøre. Vi tar i mot med stor takk!
Så ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til Ruda! Da er vi i gang!
Hilsen fra
Bailliage d’Arctique
Styret
*