Invitasjon til Grand Dîner på Grand Hotel lørdag 19. oktober 2024 klokken 18:00
Invitasjon til Grand Dîner
Grand Hotel
Den 15. august 1874 åpnet Julius Fritzner dørene til Grand Hotel, et sted som snart skulle bli et ikonisk landemerke i Oslo. Gjennom årene har Grand Hotel vært vertskap for kongelige, celebriteter og historiske begivenheter, og i 2024 feirer Grand Hotel sitt jubileum med stil.
I løpet av jubileumsåret har hotellets rike historie blitt gjenskapt og hyllet, blant annet gjennom bruk av kunstig intelligens i deres jubileumskampanje. Denne kampanjen tar gjestene med på en reise gjennom tidsepoker, hvor originale kunstverk, detaljer og betydningsfulle øyeblikk fra hotellets historie har blitt brakt til live igjen.
Feiringen inkluderer en eksklusiv jubileumsmeny, og barene tilbyr spesielle jubileumsdrinker inspirert av Grand Hotels femten tiår med historie. I tillegg har publikum muligheten til å nyte en unik jubileumspakke som en del av markeringen.
Gjennom hele året åpner Grand Hotel dørene for Oslos innbyggere, med en rekke spennende arrangementer som inviterer alle til å ta del i feiringen av dette historiske landemerket.
Bailliage d’Oslo er glade for å kunne invitere til en storslått Grand Dîner i Speilen på Grand Hotel, hvor det er Maître Rôtisseur Tore Nådland Sømme og Chargé de Missions Toril Flåskjer som er vertskap for kvelden.
Vi får denne kvelden en flott 8-retters meny sammensatt av Maître Rôtisseur Tore Nådeland Sømme og hans flotte brigade på Grand Hotel sitt høyt ansette kjøkken. Vice-Chancelier Morten Maliting har, sammen med Solera Beverage Group, satt flotte viner til menyen.
På tallerkenen
Terte med Hitrakrabbe og rogn
Tartar av okse med kapers
Potetlefse med gressløkkrem og Grands dillaks
***
Grillet kamskjell
Sellerikrem, bonito, hvit asparges
Chorizo-vinaigrette
***
Skogsopp-consommé
Hjorteravioli og urte-crostini
***
Konfitert laks
Erter, bønner, vårløk
Smørsaus med kaviar og dill
***
Multeis-cider og St. Germain-sorbet
Toppet med limeskum
***
Ytrefilet av reinsdyr
Bakt kastanjepuré, kremet kål, crispy Pommes Anna
Rødvinssaus
***
Agurk- og myntegranité
Andalimanpepper og Røros yoghurt
Hjemmelaget cottage cheese
***
Norske krydderposjerte pærer
Sort havre-crumble, lacto-fermentert Grand honningis
Toppet med fem-krydderskum
I glasset
J. Laurens Clos des Demoiselles Magnum 2021
Frankrike / Languedoc-Roussillon
***
Georg Breuer Riesling Charm 2023
Tyskland / Rheingau
***
J. Villebois Sancerre Blanc Silex 2022
Frankrike / Loire
***
Jean Foillard Morgon 2022
Frankrike / Beaujolais
***
Lou Dumont Bourgogne Blanc 2021
Frankrike / Burgund
***
Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2017
Italia / Veneto
***
Marco Porello Birbet
Italia / Piemonte
***
Kracher Eiswein 2020
Østerrike / Burgenland
***
Kaffe og
J. Dupont XO Art Deco
Cognac Grande Champagne Premier Grand Cru
Frankrike / Cognac
Vi tør å love en gastronomisk kveld ut over det vanlige, og sammen med dere håper vi på en uforglemmelig kveld i vakre Speilen.
Sted: Grand Hotel by Scandic
Tid: Lørdag 19. oktober 2024 klokken 18:00
Antrekk: Smoking (mørk dress) med kjede
Pris medlem: 2100,-
Pris gjester: 2300,-
Påmelding via følgende linkRegistrer
Gjør dette til en full helg, og nyt Grand Hotel og Oslo. Toril Flåskjer gir medlemmer spesielt gode priser denne helgen, og det er mulig å bo på enkeltrom for 1750,- eller dobbeltrom for 1950,- per natt. (Begrenset antall rom, førstemann til mølla.) Dette er en mulighet til å oppleve alt et ev Norges beste hoteller har å tilby til en veldig hyggelig pris!
For å booke send e-post til booking@grand.no og merk med CdR.
Hjertelig velkommen og Vive la Chaîne!
Bailliage d’Oslo
Rolf E. Wenstad
Bailli Régional / Echanson National