Tattinger og Kaviar på Fjellskål - merk svært kort varsel

Registrer

Tattinger og Kaviar på Fjellskål
Fredag 1. november 2024

Kjære venner,

Påmeldingen til vår søndagslunch på Schøtstuene går bra og vi er en fin gjeng som skal møtes for å høre om dette tradisjonelle og ærverdige spisestedet om knappe to uker. Men det er fremdeles bra med plasser og vi vil oppfordre våre medlemmer om å vurdere å melde seg på, slik at vi blir enda flere!

I mellomtiden har vi fått en enestående mulighet til å delta på et unikt arrangement hos vår medlemsrestaurant, Fjellskål. Det er Dan Even Fjellskål som tilbyr et lite antall plasser for våre medlemmer til en redusert pris.

Beklageligvis er det svært kort varsel, arrangementet finner sted allerede i morgen, så det er bare å hive seg rundt om dere ønsker å være med.

BOBLER & CAVIAR 4.0

Velkommen til den fjerde utgaven av Bobler & Caviar! Gjør deg klar for en eksklusiv smaksopplevelse med 7 utvalgte champagner fra Taittinger:

·         Taittinger Brut Réserve Jeroboam

·         Taittinger Prélude Grands Crus Magnum

·         Taittinger Les Folies de la Marquetterie

·         Taittinger Vintage 2015

·         Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2008

·         Taittinger Comtes de Champagne Rosé 2007

·         Taittinger Nocturne Sec Rosé

Disse champagnene er nøye valgt for å komplementere vår 7-retters sjømatmeny, med fokus på sesongens beste skalldyr. Som i tidligere utgaver av Bobler & Caviar, er hver rett beriket med størcaviar. Menyens detaljer holdes hemmelige, slik at du kan glede deg til en kveld full av smakfulle overraskelser.

Mikael Falkman, Taittingers verdensambassadør, og Alex Klemensen fra ROGN Caviar vil lede deg gjennom denne unike smaksopplevelsen.

7 retter – 7 caviarer – 7 champagner

Når: Fredag 1. november

Tid: Kl. 19:00

Antrekk: Pent, uten kjede

Pris: 3.600,- per person for medlemmer av L´Ordre Mondial, kr. 3 650 for medlemmer av Chaîne des Rôtisseurs og 3 750,- for gjester  (kun 6 plasser tilgjengelige!

Merk at frist for påmelding og betaling er i allerede morgen, fredag 1. november.

Registrer

Påmelding gjøres ved å klikke på "Registrer" rett over denne teksten eller i toppen av dokumentet. Meld på deg selv og inntil et ekstra medlem ved å fylle inn navn eller medlemsnummer. Meld deretter på ledsager eller gjester som ikke er medlem. Betaling kan gjøres med betalingskort, Vipps, eller ved å laste ned faktura og betale angitt beløp til vår konto: 1207.94.58706.

Merk kort varsel for påmelding og betaling . Det er kun 6 plasser ledig på dette arrangementet. Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier.

Ta kontakt med undertegnede på epost: gautebirkeli@gmail.com dersom du har spørsmål.

Hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen

Gaute Birkeli

Bailli Regional

Chaine.no

 
Caption