Conseil Régional

 

Bailli Régional

Arne Marius Berg
Telefon +47 926 97 627

berg@olavthon.no

Arne Marius er opprinnelig fra Trøndelag, men startet i 1999 som servitørlærling på Brasserie Kastanjen i Bygdøy Allé.
Etter læretiden så gikk han videre til Staholdergaarden og Bent Stiansen, hvor han var frem til han gikk over til hotellbransjen i 2008.

I hotellbransjen har han de siste 14 årene arbeidet i forskjellige posisjonen i Thon Hotels, hvor han fortsatt arbeider.
Startet i 2008 som Restaurantsjef på Hotel Bristol, og har gjennom årene arbeidet som direktør på flere Thon-hoteller.
Han arbeider nå som F&B ansvarlig i Norge, samt som Regionsdirektør med ansvar for egen hotell-portefølje.

 

 

 

Vice-Chancelier

Morten Malting
Tlf.: +47 957 66 646
morten.malting@scandichotels.com

Morten er født og oppvokst i Oslo, men er utdannet med en B.Sc i Hotel og Restaurant Management ved Northern Arizona University i USA.
Morten startet også sin hotell- og restaurantkarriere i USA ved Hyatt Hotels tilbake i 1993. Vel tilbake i Norge har han blant annet lang fartstid fra Hotel Continental, Ekeberg Restauranten, Umoe Restaurant Group og Scandic Hotels, hvor han de siste 13 årene har arbeidet som hotelldirektør, distriksdirektør for Oslo-regionen og F&B direktør i Norge.

 

Vice-Argentier

Geir Tveit
Tlf.: +47 922 54 630
geir@loaders.no

Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling.

Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service.  Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.

 

 

 

 

Vice-Conseiller Gastronomique

Bjørn Aksel Sund
Tlf.: +47 915 64 490
bjornakselsund@hotmail.com

Bjørn Aksel er utdannet statsviter og militær offiser, og har hele livet vært levende opptatt av alt det som Chaine står for: det gode liv, med glade mennesker benket rundt bordets gleder. Maten kan være hverdagens husmannskost eller det ypperste av gastronomi: er råvarene de beste, er tilberedelsen kompetent og spiseselskapet hyggelig, så er det duket for vennskap, glede og gode samtaler. Bjørn Aksel er formann for en av Baillage d`Oslos medlemsbedrifter (Oslo Militære Samfund), et verv han setter stor pris på og som opptar ham sterkt. Bjørn Aksel arbeider i dag som forsker ved Institutt for Forsvarsstudier, med spesialområdet globale trusler og internasjonal sikkerhet. 

Reiser og kulturopplevelser er to andre interesser som krever mye av Bjørn Aksels fritid, og skulle reisen la seg kombinere med et Chaine-arrangement eller et besøk på et Chaine-spisested i inn- og utland, så gjør han det!

 

Vice-Chargé de Presse

Idunn Myklebust
Telefon +47 452 06 290 
Idunnmyklebust71@gmail.com

 

Idunn har Diploma i Hotel management fra Ecole Hotelière de Glion. Hun har også gjort et post-graduate fellowship ved The Culinary Institute of America.

Hun har flere års erfaring fra hotell- og servicebransjen, og har bl a jobbet på Hotel Bristol/Thon Hotels, på Holmenkollen Restaurant og på ulike hotell i London, Paris og Frankfurt. 

 

 

Vice-Echanson og
Echanson National
Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs

Rolf E. Wenstad
Telefon +47 417 80 739
rolf@norskrestaurantskole.no

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016.