Conseil Régional

 

Bailli Régional
Gaute Birkeli
Telefon: +47 901 79 000
E-post: gautebirkeli@gmail.com

 

Gaute Birkeli var Bailli Regional i Stavanger fram til han flyttet tilbake til Bergen og fikk styreverv her. Han er utdannet kokk og Hotelier med lang og variert erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, hovedsakelig i Radisson Blu-kjeden, blant annet som F&B manager i Bergen, hotelldirektør i Reykjavik og i Stavanger. Han driver nå Bryggeloftet og Stuene AS sammen med sin kone Helle, også medlem i Chaîne des Rôtisseurs, til stor glede for den bergenske befolkning.

Medlem siden 2004

 

Vice Chancelier Argentier 
Kristine Øvrebø
Telefon: +47 404 01 771
E-post: kristineovrebo@gmail.com

 

Kristine Øvrebø er utdannet kokk og har en rekke tillitsverv i nasjonale og lokale laug og foreninger. Hun er også utdannet dommer, og dømmer i både nasjonale og internasjonale kokke-konkurranser. I sitt yrke er hun kjøkkensjef i Forsvaret.

Medlem siden: 2015

 

Vice-Conseiller Culinaire
Inger K. Moe
Telefon.: +47 918 35 071
E-post: ikmoe@broadpark.no

Inger K. Moe er utdannet kokk med stor pasjon for mat og matkultur. Hun arbeider som lærer på Sandsli Videregående skole og har stor interesse for kokkefagets utvikling. I sin fritid holder hun kontakt med sine leverandører fra Kamkot pepper og forsyner oss med kvalitetspepper i alle farger. Hun har vært et aktivt Chaîne des Rôtisseurs medlem i mange år og vi er glade for at hun er med i styret i Baillage de Bergen.

Medlem siden 2013

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Paal J Kahrs
Telefon:+47 020 15 284
E-post: paal@kahrs-arktekter.no

 

Paal Kahrs er en profilert arkitekt i Bergen og driver sitt eget firma Paal Kahrs arkitekter. Han har tegnet flere signalbygg i Bergen og omegn og har vunnet mange høythengende priser.
Paal er lidenskapelig jeger og hobby gastronom som virkelig liker det gode liv med mat og drikke.

 

Medlem siden 2016

 

Vice-Chargé de Presse
Dag-Erik Dahlslett
Telefon: 47 404 01 600
E-post: dag-erik@ded.no

Dag-Erik Dahlslett er utdannet kokk og drev i en årrekke Fana Catering sammen med sin kone Bente, også medlem i Chaîne des Rôtisseurs.  Etter å ha solgt sitt firma har han brukt mye av sin tid til å bidra med kokkefaglig kompetanse på ulike steder i bransjen og er fortsatt aktiv som kokk, nå som konsulent. Vi er glade for å ha en person med hans kompetanse i vårt styre i Bergen.


Medlem siden 2017

Vice-Echanson
Bjarte Askeland
Telefon: +47 410 28 000
E-post: bas@bbb.no

Bjarte Askeland arbeider som anestesilege i Helse Bergen. Han har stor tro på den helsemessige fordelen av et godt kosthold. I sin fritid pleier han en glødende interesse for gastronomi gjennom hyppige besøk på gode restauranter og engasjement i restauranten Potetkjelleren i Bergen og vingården Domaine de Calet i Frankrike. Han har vært Bailli Regional i Bergen siden 2006 til 2021 og har nå vervet som Vice-Echanson og konsentrerer seg om å lage gode L’Ordre Mondial arrangementer.

Medlem siden 1999