Conseil Régional

 

Bailli Régional
Geir Solheim
Tlf.: 047 934 34 547
E-post: geir.solheim@strawberry.no

Etter 20 år som regiondirektør i NHO Reiseliv Nord-Norge & Svalbard, skulle Geir trappe ned. Hans brennende engasjement for bransjen ønsket noe annet. Per i dag er han hotelldirektør på Quality Hotel Grand Royal i Narvik med stor F&B omsetning, og en hektisk hverdag. Fra før har han bl.a. ti års fartstid fra Rica-kjeden. Geir er opprinnelig søring, men etter å ha arbeidet over hele landsdelen siden 1978, er han nordlending så god som noen. I bunn har han fagbrev som kokk og servitør, og har bl.a. vært oldermann i Kokkenes Mesterlaug Nordland. Han er også initiativtager til Arktisk Meny og og Taste of the North og alt arbeid rundt kortreist og lokalprodusert mat i regi av NHO Reiseliv. Ved siden av andre ting har han også arrangert en rekke studieturer med mat og vinopplevelser som tema til en rekke store mat og vinland. 

Vice-Argentier
Guri Møller
Tlf.: +47 479 22 680
E-post: guri@mollair.com

Guri har lang fartstid innen reiseliv, kultur og matproduksjon, herunder bl.a. Hurtigruten. Hun er en lidenskapelig og bevisst matentusiast, og opptatt av lokale mattradisjoner og småskalaproduksjon. Fokuset er ofte på det økologiske, og hun har erfaring fra utmarksnæring og samisk sanketradisjon. I tillegg dyrker hun en stor lidenskap for champagne, og er av den bestemte oppfatning at det finnes alltid en champagne som vil passe uansett mat. Det handler bare om å finne den rette

Vice-Conseiller Culinaire
Poul Henrik Remmer
Tlf.: +47 959 33 556
E-post: poul.h.remmer@scandichotels.com

Poul-Henrik er en av Bailliages medlemmer med lengst fartstid i Chaine. Har bl.a. vært medlem under sine opphold utenfor Norge. Han er i dag hotelldirektør på Tromsøs kanskje mest kjente hotell; Scandic Ishavshotell. Med over 40 år i bransjen er han en ekte senior i faget. I bunn har han utdanning som kokk og kjøkkensjef. Han har bl.a. jobbet for den Danske Dronning i tre år som kjøkkensjef, med base på Kongeskibet Dannebrog, men også på deres slott i Frankrike. Han har i tillegg jobbet ved den Danske Ambassade i Stockholm. På 90-tallet promoterte han Skandinavisk mat i Indonesia og Sør-Korea, samt arbeidet som Food and Beverage Manager i Kuwait og på Island. I tillegg til nåværende hotellkjede Scandic har han også jobbet i kjedene Radisson og Sheraton.

Vice-Chargé de Presse
Kim Kr. Nordli
Tlf.: +47 938 31 526
E-post: kim@nordkom.no 

Lidenskapelig amatør med forhistorie som servitør. Har siden en alder på 16 år vært engasjert i forskjellige matprosjekter og klubber. Jobber til daglig som kommunikasjonssjef for Nord-Norges største boligbyggelag, og har i bunn av sin utdanning en MBA i strategisk ledelse. Hans store lidenskap er vin, og er et område som brukes mye tid på både her hjemme og på fagturer i utland.