BAILLIAGE D'ARCTIQUE

Cathrin Carlyle
Bailli Régional

Tlf. +47 99575031
cathrin.carlyle@gmail.com

 
 
Kjære mat- og vinelskere!

Chaîne des Rôtisseurs er usedvanlig interessant og spennende organisasjon der det gode måltid, godt drikke og det gode vennskap er satt i fokus. Dette er en nesten uslåelig treenighet, og det spesielle er kanskje at mat og drikke skaper nytt vennskap og nye bånd på tvers av vanlige møtepunkter.

Bailliage d´Arctique er Norges nordligste område, og i vårt langstrakte land et område der kontrastene er store. Her finner man hele spekteret i naturen fra midnattssol til mørketid, fra strålende solskinn til de mest stormfulle og hustrige netter man kan tenke seg.

Vårt Bailliage har den lengste kystlinjen i Norge, i alle fall når Svalbard regnes med, og kanskje de største vidder. Dette er et Bailliage der laksen og steinbiten, reinsdyret, trollkrabben og multene er i fokus. Dette er området der kortreist mat i form av urter, oljer, bær, siruper og grønnsaker av alle slag har fått en blomstring de seneste årene.

Hos oss er det nytende menneske i fokus med vennskap, sosialt samvær mellom profesjonelle og amatører. Dette kan skje enten rundt det hvite festkledte bord eller rundt en av de mer rustikke oppdekkinger. Felles for dem begge er at de er steder der god mat og godt drikke er satt i høysete.

Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med meg eller en av de andre i det arktiske styret. Lenken finner du øverst på siden.

Velkommen til Nord-Norge, velkommen til Bailliage d´Arctique.