Conseil Régional

 

 

 

     

 

 

 

Vice-Argentier
Geir Tveit
Tlf.: +47 922 54 630
geir@loaders.no

Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling.

Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service.  Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.

 

 

 

Vice-Chargé de Presse
Frank Eikeland
Tlf. +47 992 99 903
Frank@villaadriano.net 

 

Frank Normann Eikeland har lang og bred erfaring fra reiselivet inklusive og også sin teoretiske bakgrunn fra universitetet i Stavanger.

Han har arbeidet med F&B , salg og marked, og hotell ledelse fra enkelt stående hotell til  sentrale posisjonen innen regional og sentral kjedeledelse.

I 2019 og fram til Stand Up Norge og Latter ble solgt, var Frank daglig leder for av Stand Up Norge og Latter Oslo, på Aker Brygge. Idag er Frank arbeidende styre leder for The Domain Hotel & Spa, Bahrain. 

Han har bakgrunn fra Hotel Norge , Bergen, Hotel Continental, Oslo Plaza, Sheraton, Radisson Hotels Norge, Rica Hotels, og de siste ti årene drev han Radisson Hotels i KSA, Egypt, UAE og  The Domain Hotel & Spa, et fem stjerners Boutique Hotel i Bahrain.

Frank satt sentralt i Chaine de Rotisseurs Bahrain i de siste 3 år

Vice-Echanson
Victoria Brandvold
Tlf. +47 915 87 490
vicbra@hotmail.no

 

 

 

 

Victoria har Diploma i Hotel Management fra Ecole Hoteliere de Glion, Sveits. Hun har jobbet innenfor hotell og restaurant i 10 år, både som hovmester i bankett-avdelingen på Grand Hotell i Oslo og som restaurantsjef på Værtshuset Bærums Verk, før hun gikk over til vinimportbransjen etter ferdig utdannet sommelier i 1996. Hun jobbet som produktsjef vin fra 1998 inntil 2008 og senere daglig leder for vin- og brennevinsfirma Podium Wines og Roxy Wines. I dag jobber hun som daglig leder for Spiseriet OGK på Oslo Golfklubb. Hun har 3 barn, elsker mat og vin, tennis, ski og gode stunder med familie og venner

 

 

 

   

Vice-Chargé de Mission
Kristian Thornblad-Engbakken
Tlf. +47 915 59 014
thornblad@logen.no

Kristian er faglært servitør, og har jobbet i hotell- og restaurantbransjen i 18 år. Han jobber i dag som restaurantsjef og faglig leder på Gamle Logen, som er en del av Furusetgruppen. I løpet av sin kariere har han jobbet på Pers Hotel, Lillehammer Hotel, Oslo Militære Samfund og Hotel Bristol. Han ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2015.