Conseil Régional

 

Bailli Regional
Helle C. Amundsen
Tlf.: 93 09 84 08
helle@chaine.no

Helle har fagbrev som servitør, har gått hotellfagskole i Sveits, og toppet utdanningen med en Master of Science in Luxury Goods and Services fra Monaco. Hun jobber til daglig som kvalitetsrådgiver for hoteller og restauranter i Quality Improvement. I tillegg til at hun nylig har startet opp FAB Adventures som tilbyr mat & drikkeopplevelser i form av reiser for profesjonelle i Horeca. For Bailliage Oslo har hun som mål å skape økt verdi til medlemsbedriftene, og tilby Oslomedlemmene spennende, hyggelige og lærerike mat- og drikkeopplevelser.  

 

 

     

Vice-Argentier
Geir Tveit
Tlf.: 92 25 46 30
geir@loaders.no

 

Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling.

Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service.  Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.

 

 

 

Vice-Chancelier
Idunn Myklebust
Tlf.: 45 20 62 90
administrasjonssjef@bristol.no

Idunn har Bachelor i hotelladministrasjon og turisme fra Glion Institute of Higher Education, og ett-årig post-graduate fellowship fra The Culinary Institute of America i NY. Hun har bred arbeidsbakgrunn fra hotell, restaurant, eiendom og administrasjon gjennom ca. 22 år. Idunn har arbeidet som administrasjonssjef ved Hotel Bristol i Oslo siden 2012. Hun ble medlem av Chaîne des Rôtisseurs i 2001, er Vice-Charge Chancelier og har sittet i Oslo styret siden 2015.

 

 

 

 

 

Vice-Echanson
Rolf E. Wenstad
Tlf.: 417 80 739
rolf@selskaper.no

 

 

 

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016, ble tatt opp i Trondheim, og har gått inn i styret som Vice-Echanson i 2017.

 

 

   

Vice-Charge de Missions
Asbjørn Tysland
Tlf: 924 06 113
Epost: asbjorn@tyslandeiendom.no

Asbjørn er en bransjemann, utdannet kokk med erfaring fra HORECA markedet. Han har arbeidet for Marriott International, Scandic og Nordic Choice Hotels. I dag utvikler, bygger og selger han egne hyttemodeller i Trysil. Asbjørn ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs 2012, og har sittet som Vice-Charge de Missions siden 2013.