Conseil Régional

 

Bailli Régional
Eivind K. Schøyen
Tlf.: +47 416 15 442
eksch@hotmail.com

Eivind har bakgrunn fra hotell og restaurantfaget siden 1983. Han har en allsidig arbeidserfaring fra hotell og restaurant bransjen. Han innehar fagbrev som kokk og servitør samt hotel-utdannelse fra Sveits og England. I 1989 og 1992 mottok han Hans R .Larsen legat,samt The Manny Franks Award for Excellence in  Food Service. Management ved Oxford Brookes University. Eivind har vært medlem av Chaine des Rotisseurs siden 1991.

 

 

 

     

Vice-Chancelier
Rune Johansen
Tlf: +47 414 00 899
Rune.johansen78@gmail.com

Rune er Gjæstgiver ved Stortorvets gjæstgiveri og Gamla. Utdannelsen i hotelledelse fra 2003 ble tatt i Stavanger
Han er særdeles opptatt av Måltidet som helhet, med samspillet mellom mat, drikke og spesielt atmosfære som fokus. Rune har tidligere vært restaurantdirektør ved Grand Hotel, og Drift- og utviklingssjef i Color Line

 

 

 

 

Vice-Argentier
Geir Tveit
Tlf.: +47 922 54 630
geir@loaders.no

Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling.

Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service.  Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.

 

 

 

Vice-Chargé de Presse
Frank Eikeland
Tlf. +47 992 99 903
Frank@villaadriano.net 

 

Frank Normann Eikeland har lang og bred erfaring fra reiselivet inklusive og også sin teoretiske bakgrunn fra universitetet i Stavanger.

Han har arbeidet med F&B , salg og marked, og hotell ledelse fra enkelt stående hotell til  sentrale posisjonen innen regional og sentral kjedeledelse.

I dag er Frank N E daglig leder av Stand Up Norge og Latter Oslo, på Aker Brygge

Han har bakgrunn fra Hotel Continental, Oslo Plaza, Sheraton, Radisson Hotels Norge, og de siste ti årene drev han Radisson Hotel i KSA, Egypt, UAE og  The Domain Hotel & Spa, et fem stjerners Boutique Hotel i Bahrain.

Frank satt sentralt i Chaine de Rotisseurs Bahrain i de siste 3 år.

Vice-Echanson
Victoria Brandvold
Tlf. +47 915 87 490
vicbra@hotmail.no

 

 

 

 

Victoria har Diploma i Hotel Management fra Ecole Hoteliere de Glion, Sveits. Hun har jobbet innenfor hotell og restaurant i 10 år, både som hovmester i bankett-avdelingen på Grand Hotell i Oslo og som restaurantsjef på Værtshuset Bærums Verk, før hun gikk over til vinimport bransjen etter ferdig utdannet sommelier i 1996. Jobbet som produktsjef vin fra 1998 inntil 2008 og senere daglig leder for vin og brennevinsfirma Podium Wines. I 2018 startet hun sitt eget vin importfirma Roxy Wines AS. Hun har 3 barn, elsker mat og vin, tennis, ski og gode stunder med familie og venner

 

 

 

 

Vice-Chargé de Mission
Kristian Thornblad-Engbakken
Tlf. +47 915 59 014
thornblad@logen.no

   

 

Kristian er faglært servitør, og har jobbet i hotell- og restaurantbransjen i 18 år. Han jobber i dag som restaurantsjef og faglig leder på Gamle Logen, som er en del av Furusetgruppen. I løpet av sin kariere har han jobbet på Pers Hotel, Lillehammer Hotel, Oslo Militære Samfund og Hotel Bristol. Han ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2015.

 

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Nina Martinsen
Tlf: +47 995 66 097
nina.martinsen67@icloud.com

Nina har arbeidet i hotell- og restaurantbransjen siden 1986. Hun studerte hotellfag ved Oxford Brookes University, og har erfaring fra bransjen som servitør, logistikkansvarlig, hovmester Hotel Bristol og drift av eget spisested i Amsterdam. Startet med salg i VinComapgniet i -96, utdannet sommelier i -98 og arbeidet som KA frem til 2003.  Jobber i dag som lærer ved Reiselivslinjen på videregående skole hvor hun underviser i vertskapsrollen, økonomi og engelsk. Fritiden tilbringes med familie, venner, på trening og reise, og mat og vin har en naturlig plass i livet.