Bailli Régional |
Eivind har bakgrunn fra hotell og restaurantfaget siden 1983. Han har en allsidig arbeidserfaring fra hotell og restaurant bransjen. Han innehar fagbrev som kokk og servitør samt hotel-utdannelse fra Sveits og England. I 1989 og 1992 mottok han Hans R .Larsen legat,samt The Manny Franks Award for Excellence in Food Service. Management ved Oxford Brookes University. Eivind har vært medlem av Chaine des Rotisseurs siden 1991.
|
|
Vice-Chancelier |
Rune er Gjæstgiver ved Stortorvets gjæstgiveri og Gamla. Utdannelsen i hotelledelse fra 2003 ble tatt i Stavanger
|
|
Vice-Argentier |
Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling. Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service. Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.
|
|
Vice-Chargé de Presse
|
Frank Normann Eikeland har lang og bred erfaring fra reiselivet inklusive og også sin teoretiske bakgrunn fra universitetet i Stavanger. Han har arbeidet med F&B , salg og marked, og hotell ledelse fra enkelt stående hotell til sentrale posisjonen innen regional og sentral kjedeledelse. I dag er Frank N E daglig leder av Stand Up Norge og Latter Oslo, på Aker Brygge Han har bakgrunn fra Hotel Continental, Oslo Plaza, Sheraton, Radisson Hotels Norge, og de siste ti årene drev han Radisson Hotel i KSA, Egypt, UAE og The Domain Hotel & Spa, et fem stjerners Boutique Hotel i Bahrain. Frank satt sentralt i Chaine de Rotisseurs Bahrain i de siste 3 år. |
|
Vice-Echanson
|
Victoria har Diploma i Hotel Management fra Ecole Hoteliere de Glion, Sveits. Hun har jobbet innenfor hotell og restaurant i 10 år, både som hovmester i bankett-avdelingen på Grand Hotell i Oslo og som restaurantsjef på Værtshuset Bærums Verk, før hun gikk over til vinimport bransjen etter ferdig utdannet sommelier i 1996. Jobbet som produktsjef vin fra 1998 inntil 2008 og senere daglig leder for vin og brennevinsfirma Podium Wines. I 2018 startet hun sitt eget vin importfirma Roxy Wines AS. Hun har 3 barn, elsker mat og vin, tennis, ski og gode stunder med familie og venner
|
|
Vice-Chargé de Mission |
Kristian er faglært servitør, og har jobbet i hotell- og restaurantbransjen i 18 år. Han jobber i dag som restaurantsjef og faglig leder på Gamle Logen, som er en del av Furusetgruppen. I løpet av sin kariere har han jobbet på Pers Hotel, Lillehammer Hotel, Oslo Militære Samfund og Hotel Bristol. Han ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2015. |
|
Heidi Iren Hansen |
Heidi kommer fra Askim, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og tok WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013. Hun har blant annet jobbet som sommmelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Heidi liker også å konkurrere og har blant annet sølv i NM og bronse i nordisk mesterskap for sommerleirer. Heidi har nylig bestått det mest prestisjetunge studiet Master of Wine. |
|
|