Conseil Régional
Bailli Régional
Jørgen Aall Flood
Mobil +4793085600

sorlandet@chaine.no

Jørgen ble utdannet ved Norsk Hotellhøyskole, og han har hatt flere direktørstillinger ved kjente norske bedrifter på Øst- og Sørlandet. Han var regiondirektør for NHO Reiseliv i Agder og Telemark i hele 21 år. Han har også hatt respekterte tillitsverv, som styreleder i Norsk Hotell- og Restaurantforenings lokalavdeling, og styremedlem i samme organisasjons hovedstyre sentralt i 4 år. Han er æresmedlem i NHO Reiseliv Agder og Telemark. Før Jørgen ble leder for Bailliage de Sørlandet hadde han i 3 år hovedansvar for kommunikasjon som Vice Chargé de Presse Rérgional.

 

     Vice-Chancelier
     Christian W. Borchgrevink  
     Tel. +4737044377     
     Mobil  +4791135544  
     ch-borc@online.no
Christian har kokkefagbrev fra Restaurantskolan i Gøteborg med praksis fra Elite Park Avenue Hotell. Management Trainee SAS Catering. Hotellfagbrev som privatist. Resepsjonssjef SAS Globetrotter Hotell, Fornebu. Direktør Tyin Høyfjellshotell. Direktør og senere eier Helmershus Hotel, Grimstad. Innehatt div. styreverv  bl.a. formann i Sørlandet Hotell- og Restaurantforening. Var med å starte Bailliage de Sørlandet 1989 som Vice Chancellier Argentier. Overtok som Bailli 2009 frem til Jørgen Aall Flood overtok. 

 

Vice-Argentier
Janet Brastad Vollset
Mobil +47 99151316
janet.vollset@getmail.no

Janet representerer amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet.  En viss ballast, og ikke minst interesse for mat og vin, har hun tilegnet seg i løpet av 40 år i hus med en profesjonell. Janet har lang og allsidig fartstid innen finansnæringen på Sørlandet. Hun har hatt stilling som soussjef for DNBs internasjonale avdeling, deretter som autorisert valutamegler, og de 17 siste årene som banksjef i DNB Markets. Hun har vært del av DNBs ledergruppe på Sørlandet  i over 20 år.  Sin utdannelse har hun fra BI.

 

     Vice-Conseiller Gastronomique
     Anlaug J. Thorsen 
     Mobil +47 91689272 
     anlaugthorsen2@gmail.com
Anlaug Jåtog Thorsen er utdannet sekretær, har fungert som lærer i språk i England og som lærer på Fjære Ungdomsskole. I 1984 tok hun eksamen ved Norges Eiendomsmeglerhøyskole og fungerte etter det som statsautorisert eiendomsmegler, først i Oslo og siden med egen forretning i Grimstad.   Hun ble medlem i Chaine des Rotisseurs Sørlandet  i 1996, og har sittet i styret i en årrekke, de siste 7 årene som Vice Argentier.

 

     Vice-Conseiller Culinaire
    Jan Vollset
     Mobil +4799327509
     janvollset@hotmail.com

Jan har fagbrev som kokk, og har gjennomført Diplomkokkestudiet på Gastronomisk Institutt i Stavanger. Karrieren har gått fra Touring Motor Hotel i Haugesund til 30 år på Hotel Caledonien i Kristiansand.  De siste 10 årene der som kjøkkensjef.  Underveis  har det også blitt en periode på cruiseskip i Caribbean og opphold på kjøkkenet i skøyteleiren under OL på Lillehammer. Jan har hatt verv i Kokkenes Mesterlaug Sørlandet og Opplæringskontoret for Hotell og Restaurantfag i Vest-Agder.  Å jobbe med lærlinger har alltid vært av stor interesse. De siste 7 årene har Jan vært Kantineleder på Tangen Vidergående Skole

 

 

Vice-Chargé de Presse
Henry Hans Tranberg
Mobil +47 911 94000
hetr@trucknor.no

Henry er en av amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet. En voksende interesse for mat, og ikke minst vin, er kommet med årene. Det var også en av årsakene til at han hadde lyst til å være med i Chaine des Rôtisseurs. Henry har med seg allsidig erfaring som leder etter 12 år som driftssjef i Securitas. Deretter 10 år som driftssjef og 14 år som daglig leder i Trucknor Kristiansand, Trucknor Setesdal og Mandal Last og Buss, som er Volvos Lastebil og Buss forhandler på Sørlandet.  Fra 2017 har han innehatt stillingen som Kvalitetssjef i Trucknor A/S og overvåker nå firmaets 34 avdelinger i Norge.

 

   Vice-Echanson
   Jan Einar Lødrup Stabell
   Mobil +4791518055
   stabell.jan@gmail.com

Jan Einar er oppvokst i hotellbransjen og tok Norsk Hotellfagskole i 1971-72. Han har innehatt direktørstilling ved flere hoteller. Sist Gaustablikk Høyfjellshotell. Han har vært mangeårig styremedlem i Sørlandet og Telemark Hotell-og Restaurantforening. Han var også styreleder i NHO Reiseliv Agder og Telemark 7 år. Han ble utnevnt til æresmedlem i NHO Reiseliv Agder og Telemark da han gikk ut av styret. For øyeblikket engasjerer han seg også sterkt i Rotary. Han er president i Kongsgaard Rotary i Kristiansand nå.

Vice-Chargé de Missions
Stian Tungland
Mobil +4791761019
stian@hosmoi.no

Stian arbeider som daglig leder på restaurant Bølgen & Moi Kristiansand. Han er utdannet kokk og har hatt lederansvar de siste 15 årene ved en av Sørlandets beste restauranter.
Læretiden ble gjennomført hos Nils Arne Taranger ved Lillesand Hotel Norge allerede i 1998, og i etterkant har Stian jobbet ved flere av de beste stedene i Kristiansand.
Stian sitter også i styret i Opplæringskontoret for resepsjon, restaurant- og matfag i Agder, og er opptatt av rekrutering og utvikling for bransjen.Hans hovedfokus i styret for Bailliage de Sørlandet vil være å komme med innspill for å utvikle/foreslå nye aktiviteter i vårt Bailliage.