|
Bailli Régional |
38 år etter at Gisle hadde sin første sommerjobb på Sola Strand Hotel var han tilbake som Direktør. I mellomtiden hadde han rukket å opparbeide spennende erfaringer gjennom ulike roller innenfor hotell og restaurant både sør, øst og vest i landet, i Nordsjøen og Karibia. Også faglig leder for all mat, drikke og innkvartering på Lillehammer Ol-94 som kontraktør til Looc. Den erfarne hotelieren har i tillegg hatt en rekke tillitsverv, eksempelvis både som President av British Virgin Island Tourist Board og som Styreformann i De Historiske Hotel & Spisesteder. Var en av stifterne av Chaine des Rotisseurs i Rogaland i 1983. |
|
Vice- Argentier |
En av veteranene i vårt Chaine som har holdt styr på medlemslister , økonomi ,påmeldinger gjennom mange år. Medlem fra 1990 |
|
Vice-Conseiller Culinaire |
Grunder og driver av Ostehuset i Stavanger sammen med sin kone. 4 restauranter og ny storsatsing på gang. Utgiver av flere bøker om ost og en aktiver pådriver i kokkelauget. Lang faglig erfaring b.la som tidligere F & B Manager på Radisson Atlantic i Stavanger. |
|
|
|
|
Vice-Echanson |
En nestor innen mat og kokkefaget over svært mange år. Æresmedlem i Norges Kokkemesteres Landsforbund , mangeårig guide og foredragsholder på vinturer og smakinger..Pensjonert Hotelldirektør og entusiastisk mat og vin mann |
|
Vice-Chargé de Missions
|
Etter å ha arbeidet innen HR, organisasjon og ledelse i Norge og internasjonalt, bl.a. som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Statoil, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet, både hjemme og i sitt |