Conseil Régional
   

 

 

Bailli Régional
Paal Bye Johansen
Tlf. 932 53 700
paalbye@teppesenteret.no

 

Paal Bye Johansen (1965) er utdannet Handelsøkonom men har jobbet med interiør og salg av tepper i familiebedriften siden endt utdanning. Driver nå Teppesenteret Unik as etter at senior ble pensjonist.  Jobber mest mot privatmarkedet i Sandefjord og Oslo som interiørkonsulent men jobber også i enkelt tilfeller mot hotel og restaurant.  Sidegeskjeft som festarrangør/eventfikser. Gift og har 3 voksne barn. 

 

Vice-Chancelier
Arne Langnes

Arne Langnes har sin yrkesmessige karriere i Jotunkonsernet i Sandefjord. Han begynte i Jotun som reklameassistent, 22 år gammel, i 1958. Før det var han 2 år i salg hos Treschow Fritzøe i Larvik. Etter 4 år blei han utnevnt til reklamesjef for alle Jotuns virksomheter. I 1972 fusjonerte Jotun med sine 3 hovedkonkurrenter, Bjerke, Fleischer og Denofa Lilleborg og han blei utnevnt til markedsdirektør for den nye Jotungruppen. De siste 15 årene var han divisjons-direktør for Jotuns dekorative virksomhet World Wide. Han pensjonerte seg i 1996.

 

 

 

 

 

 

Vice-Argentier
Hege Nøstvik
Tlf. 91513661
hege.nostvik@gmail.com

Hege er utdannet kokk og har jobbet med servering og bar på Hotel Klubben i Tønsberg i mer enn 15 år. Hun jobber i dag på Vidars i Tønsberg og selger herreklær. Hege er samboer med Thore Sande som driver Herskapelig så hun er stadig å se enten i spisesalen og/eller på kjøkken. Interessen for mat og vin har hun hatt siden barndommen! Hun lager fantastiske sauser.Hege har vært med i Chaine des Rotisseurs siden 2002 og har de siste årene sittet i styret i Vestfold!

 

 

 

 

Vice-Consellier Culinare
Dag Lindsholm

Dag Lindsholm (1959) er fra Sandefjord. Og som ung gutt i denne sjøfartsbyen var det naturlig å reise til sjøs og ta en maritim utdannelse. Tok kokk- og forpleinings-sjefutdannelse ved Sandefjord kokk- og stuertskole.  Men da mange norske skip ble flagget ut midt på 80-tallet var det riktig å se mot en karriere innen hotell og restaurant. Gjennomførte servitørskole og bedrifts-økonomistudier som har gitt muligheter for mange utfordrende og spennende arbeidsoppgaver som servitør, vinkelner, hovmester, restaurantsjef og arrangementsjef.  Flotte og lærerike år hos Edgar Ludl i Sandefjord, og en god periode på Color Line sine Oslo-Kielskip. Nå har Dag og Nina (ektefelle) drevet Magasinet Cafe i snart 10 år.  Dette er selskapslokaler, samt catering/arrangementer for det meste i Vestfold.

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Arnold Myhre
arnoldm1@start.no

Arnold Myhre er utdannet flymekaniker i flyvåpnet og tre-årig driftsingeniørutdannelse (Horten). Hatt mat- og vininteresser siden ungdomsdagene. Undervist i emnene i snart 40 år på bl.a. Gastronomisk Institutt, Stavanger, diverse aftenskoler, hoteller, foreninger. Vært representant for franske SOPEXA for promotering av fransk ost. Deltatt i internasjonale vinkonkurranser. Arrangert og guidet mange vinreiser i Europa og Sør-Afrika. Medlem av IWFS, London (Oslo Branch).

 

 

 

 

Vice-Chargé de Missions
Hanne Bjønnes
Tlf. 95204084
hanne.bjonness@gmail.com

 

 

 

Hanne Bjønness er født og oppvokst i Sandefjord. Etter endt skolegang dro hun til Tyskland og England. Hun fikk noen år i reiselivsbransjen før hun i 1981 startet sin egen moteforretning HANNE AS,i Sandefjord som hun drev i over 30 år. Idag er hun pensjonist og"globetrotter ". Hun har alltid hatt stor interesse for mat,vin og hyggelig samvær rundt bordet hjemme og arrangementer i Chaine. Hanne har vært med i Chaine des Rotisseurs siden 2008 og har de siste årene sittet i styret i Vestfold.

 

 

 

Vice-Chargé de Missions
Svein Trollsås
Tlf. 415 34 300
svein@vekstas.no

 

 

 

Svein Trollsås er født 8. februar 1952. Han fullførte Videregående Skole i 1970 og begynte etter noen år i skogbruket. I 1987 var han med på å starte det tyske selskapet Andreas Stihl as i Norge. I 1995 fikk han lederjobben i samme selskap og ble der til 2005. I denne perioden fikk han også lederutdanning av Stihl selskapet. I dag driver han et avdelingskontor for Syd-Norge med salg av sagbruk- og snekkeri-maskiner. Det ble mange nydelige middager i Syd Tyskland hvor Stihl var lokalisert. Hjemme i Sandefjord ble restauranten Edgar Ludl ofte frekventert med gjester fra Tyskland. Her lærte han virkelig å bli glad i god mat og drikke, noe han fortsatt setter mer og mer pris på. I tillegg kommer han fra en meget matglad familie, hvor hans mor var det store idolet.