Conseil Régional
   

 

 

Bailli Régional
Paal Bye Johansen
Tlf. 932 53 700
paalbye@teppesenteret.no

 

Paal Bye Johansen (1965) er utdannet Handelsøkonom men har jobbet med interiør og salg av tepper i familiebedriften siden endt utdanning. Driver nå Teppesenteret Unik as etter at senior ble pensjonist.  Jobber mest mot privatmarkedet i Sandefjord og Oslo som interiørkonsulent men jobber også i enkelt tilfeller mot hotel og restaurant.  Sidegeskjeft som festarrangør/eventfikser. Gift og har 3 voksne barn. 

 

Vice-Chancelier
Arne Langnes

Arne Langnes har sin yrkesmessige karriere i Jotunkonsernet i Sandefjord. Han begynte i Jotun som reklameassistent, 22 år gammel, i 1958. Før det var han 2 år i salg hos Treschow Fritzøe i Larvik. Etter 4 år blei han utnevnt til reklamesjef for alle Jotuns virksomheter. I 1972 fusjonerte Jotun med sine 3 hovedkonkurrenter, Bjerke, Fleischer og Denofa Lilleborg og han blei utnevnt til markedsdirektør for den nye Jotungruppen. De siste 15 årene var han divisjons-direktør for Jotuns dekorative virksomhet World Wide. Han pensjonerte seg i 1996.

 

 

 

 

 

 

Vice-Argentier
Hege Nøstvik
Tlf. 91513661
hege.nostvik@gmail.com

Hege er utdannet kokk og har jobbet med servering og bar på Hotel Klubben i Tønsberg i mer enn 15 år. Hun jobber i dag på Vidars i Tønsberg og selger herreklær. Hege er samboer med Thore Sande som driver Herskapelig så hun er stadig å se enten i spisesalen og/eller på kjøkken. Interessen for mat og vin har hun hatt siden barndommen! Hun lager fantastiske sauser.Hege har vært med i Chaine des Rotisseurs siden 2002 og har de siste årene sittet i styret i Vestfold!

 

 

 

 

Vice-Consellier Culinare
Dag Lindsholm

Dag Lindsholm (1959) er fra Sandefjord. Og som ung gutt i denne sjøfartsbyen var det naturlig å reise til sjøs og ta en maritim utdannelse. Tok kokk- og forpleinings-sjefutdannelse ved Sandefjord kokk- og stuertskole.  Men da mange norske skip ble flagget ut midt på 80-tallet var det riktig å se mot en karriere innen hotell og restaurant. Gjennomførte servitørskole og bedrifts-økonomistudier som har gitt muligheter for mange utfordrende og spennende arbeidsoppgaver som servitør, vinkelner, hovmester, restaurantsjef og arrangementsjef.  Flotte og lærerike år hos Edgar Ludl i Sandefjord, og en god periode på Color Line sine Oslo-Kielskip. Nå har Dag og Nina (ektefelle) drevet Magasinet Cafe i snart 10 år.  Dette er selskapslokaler, samt catering/arrangementer for det meste i Vestfold.

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Arnold Myhre
arnoldm1@start.no

Arnold Myhre er utdannet flymekaniker i flyvåpnet og tre-årig driftsingeniørutdannelse (Horten). Hatt mat- og vininteresser siden ungdomsdagene. Undervist i emnene i snart 40 år på bl.a. Gastronomisk Institutt, Stavanger, diverse aftenskoler, hoteller, foreninger. Vært representant for franske SOPEXA for promotering av fransk ost. Deltatt i internasjonale vinkonkurranser. Arrangert og guidet mange vinreiser i Europa og Sør-Afrika. Medlem av IWFS, London (Oslo Branch).

 

 

 

 

Vice-Chargé de Missions
Hanne Bjønnes
Tlf. 95204084
hanne.bjonness@gmail.com

 

 

 

Hanne Bjønness er født og oppvokst i Sandefjord. Etter endt skolegang dro hun til Tyskland og England. Hun fikk noen år i reiselivsbransjen før hun i 1981 startet sin egen moteforretning HANNE AS,i Sandefjord som hun drev i over 30 år. Idag er hun pensjonist og"globetrotter ". Hun har alltid hatt stor interesse for mat,vin og hyggelig samvær rundt bordet hjemme og arrangementer i Chaine. Hanne har vært med i Chaine des Rotisseurs siden 2008 og har de siste årene sittet i styret i Vestfold.

 

 

 

 

 

Vice-Chargé de Presse
Torger Corneliusen
Tlf. 952 68 297
aslypark@gmail.com

Torger Corneliusen, f 1970, er fra Sandefjord. Han er utdannet lege i Tromsø, er tidligere garnisonslege og kaptein i Hærens sanitet, og nå daglig leder av Legehuset Sandefjord. Som 18 åring dro han med to kamerater i en overfylt Ford Fiesta til Provence via Moseldalen. Dette ga støtet til en brennende interesse for både matlaging og vin. Siden har det blitt mange og lange turer til både Frankrike og Italia, samt lærerike gastronomiske ekspedisjoner i ulike deler av den norske fjellheimen. Torger har vært skribent i studentaviser, og på fritiden er han ofte å se med hammer og sag ved Gålå, hvor han restaurerer en gammel seter/har et evighetsprosjekt.

 

 

 

 

 

 

 

Vice-Chargé de Missions
Svein Trollsås
Tlf. 415 34 300
svein@vekstas.no

Svein Trollsås er født 8. februar 1952. Han fullførte Videregående Skole i 1970 og begynte etter noen år i skogbruket. I 1987 var han med på å starte det tyske selskapet Andreas Stihl as i Norge. I 1995 fikk han lederjobben i samme selskap og ble der til 2005. I denne perioden fikk han også lederutdanning av Stihl selskapet. I dag driver han et avdelingskontor for Syd-Norge med salg av sagbruk- og snekkeri-maskiner. Det ble mange nydelige middager i Syd Tyskland hvor Stihl var lokalisert. Hjemme i Sandefjord ble restauranten Edgar Ludl ofte frekventert med gjester fra Tyskland. Her lærte han virkelig å bli glad i god mat og drikke, noe han fortsatt setter mer og mer pris på. I tillegg kommer han fra en meget matglad familie, hvor hans mor var det store idolet.