Conseil Régional

 

Bailli Régional
Gaute Birkeli
Telefon: +47 901 79 000
E-post: gaute@bryggeloftet.no

 

Gaute Birkeli var Bailli Regional i Stavanger fram til han flyttet tilbake til Bergen og fikk styreverv her. Han er utdannet kokk og Hotelier med lang og variert erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, hovedsakelig i Radisson Blu-kjeden, blant annet som F&B manager i Bergen, hotelldirektør i Reykjavik og i Stavanger. Han driver nå Bryggeloftet og Stuene AS sammen med sin kone Helle, også medlem i Chaîne des Rôtisseurs, til stor glede for den bergenske befolkning.

Medlem siden 2004

 

 

Vice Chancelier Argentier 
Kristine Øvrebø

 

 

 

Vice-Conseiller Culinaire
Inger K. Moe
Telefon.: +47 918 35 071
E-post: ikmoe@broadpark.no

Inger K. Moe er utdannet kokk med stor pasjon for mat og matkultur. Hun arbeider som lærer på Årstad Videregående skole og har stor interesse for kokkefagets utvikling. I sin fritid holder hun kontakt med sine leverandører fra Kamkot pepper og forsyner oss med kvalitetspepper i alle farger. Hun har vært et aktivt Chaîne des Rôtisseurs medlem i mange år og vi er glade for at hun nå har sagt seg villig til å tre inn i styret i Baillage de Bergen.

Medlem siden 2013

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Paal J Kahrs

 

 

 

Vice-Chargé de Missions
Jan Næss
Telefon: +47 980 76 642
E-post: jan@ccbergen.no

Jan Næss er utdannet servitør og har lang fartstid i hotell- og restaurant-bransjen, blant annet som kongressansvarlig i Radisson Blu. Han driver nå sitt eget kongressbyrå, CC Bergen AS og tilbyr alle sine kontakter faglige og kulinariske opplevelser. Vi er glade for å ha ham i styret i Baillage de Bergen.

Medlem siden 1990

 

Vice-Chargé de Missions
Dag-Erik Dahlslett
Telefon: 47 404 01 600
E-post: dag-erik@ded.no

Dag-Erik Dahlslett er utdannet kokk og drev i en årrekke Fana Catering sammen med sin kone Bente, også medlem i Chaîne des Rôtisseurs.  Etter å ha solgt sitt firma har han brukt mye av sin tid til å bidra med kokkefaglig kompetanse på Bistro O Sole Moi i Elviria på Costa del Sol, der vår kollega Øystein Wiig Rambøl har drevet restaurant i 12 år. Vi er glade for å ha en person med hans kompetanse i vårt styre i Bergen.
Medlem siden 2017

 

Vice-Chargé de Presse 
Per Paulsen
Telefon: 928 85 505
E-post: per.paulsen@scandichotels.com

Per Paulsen er utdannet kokk og Hotelier med omfattende karriere innen hotell- og restaurantbransjen. Han arbeidet i mange år som direktør i Radisson Blu, blant annet i Trondheim, Tromsø og på Hotell Norge i Bergen. Han er nå direktør på Scandic Ørnen og har en stor del av æren for at hotellet siden oppstarten har utviklet seg til å bli et av Bergens mest anerkjente kurs- og konferansehoteller, med en meget god kvalitetsrestaurant, Roast, i 13. Etasje av hotellet.

Medlem siden 1990

Vice-Echanson
Bjarte Askeland
Telefon: +47 410 28 000
E-post: bas@bbb.no

Bjarte Askeland arbeider som anestesilege i Helse Bergen. Han har stor tro på den helsemessige fordelen av et godt kosthold. I sin fritid pleier han en glødende interesse for gastronomi gjennom hyppige besøk på gode restauranter og engasjement i restauranten Potetkjelleren i Bergen og vingården Domaine de Calet i Frankrike. Han har vært Bailli Regional i Bergen siden 2006 og har som mål å spre kunnskapen om og gleden ved det gode måltid i samfunnet.

Medlem siden 1999