Conseil Régional

 

Bailli Regional
Are Prytz Berset
Tlf. 92 84 53 04

are.berset@gmail.com

 

 

Are er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Are sin yrkesbakgrunn er konsernsjef, hotelldirektør, senior rådgiver og forvaltning av eiendom. Interessen og lidenskapen for mat og vin har utviklet seg opp gjennom årene. Som ivrig fisker og jeger står fasinasjonen fra fangst og høsting til matfat sentralt. Are har vært medlem i Chaine siden 2010 og de siste årene vært representert i conseil régional  bailliage de Nordvestlandet.

 

 

Vice-Chancelier Argentier
Vidar Mittet
Tlf. kontor: 70 17 53 00
Mobil: 95 83 56 77
vidar@mittet.as

 

Vidar er utdannet økonom ved BI og i tillegg tekstilutdannelse ved Tekstil Instituttet i Borås i Sverige. Har vært daglig leder i Mittet AS siden 1991 og styreformann i Mittet Gruppen AS siden 2002. Vidar i alle år vært en ihuga laksefisker og jeger av småvilt. Han har stor interesse for tilberedning av selvfangede råvarer. Han har også stor interesse for god mat og vin. Vidar har vært medlem av Chaine des Rotisseurs siden etableringen av Baiallge Nordvestlandet i 1991.

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Anne Beate Giske
Tlf. privat: 70 12 02 30
Mobil: 91 75 68 20

Anne Beate er utdannet sykepleier og jordmor. Hun har jobbet på sykehuset i Ålesund, samt som kommunejordmor i Giske kommune. For tiden har hun stilling som kommunejordmor, i Ålesund kommune. Hun har hatt interesse for mat så lenge hun kan minnes, og er en ivrig bærplukker og soppsanker. Forvaltning av det naturen gir, samt kortreis og norskt, står høyt i kurs. Hun er spesielt glad i Frankrike, og på turene dit er det mat og matkultur som utforskes nøye. Anne-Beate har vært medlem i Chaine, siden 1997, hun har sittet i conseil regional i en årrekke.

 

 

Vice-Conseiller Culinaire
Aina Aalen Bjerkvik
Mobil: 95876776
aina.bjerkvik@radissonblu.com

 

Aina er utdannet Adjunkt fra Universitet i Bergen med fagkombinasjon av språk og samfunnsfag. Hun har stort sett jobbet i Reiselivsbransjen hele sitt yrkesliv, blant annet som flyvertinne i SAS på Interkontinentale ruter og videre inn i hotellbransjen. I dag fungerer hun som Hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Ålesund, hvor hun startet januar 2017. Det er fra sin bakgrunn som leder i hotell hvor engasjementet rundt menyer og storproduksjon av mat er påkrevd at interessen for mat og vin har utviklet seg. Aina ble valgt inn i styret i Baillage de Nordvestlandet i mai 2017.

 

Vice-Chargé de Presse
Åse Britt Storhaug von Rappe
Mobil: 90 77 11 57

 

 

Åse er utdannet innen økonomi, administrasjon og it. Hun startet kafeen Fem Fruer på Lesja og Bjorli. Har drevet butikk, og jobbet både innen det offentlige og private. Jobber nå som regnskapsfører. Er opptatt av å lage og smake god mat og drikke, gjerne kortreist norsk mat. Og å ta vare på våre mattradisjoner. Åse har vært medlem i Chaine siden 2013.